- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Labdien,
Pēc daudziem izmēģinājumiem, izmantojot metilamīna HCL, pamatojoties uz šo metodi, es dalīšos ar labāko veidu, ko es atradu, lai iegūtu metamfetamīna frībāzi lielā apjomā:
- Piepildiet reaktoru ar 14 l metanola.
- Maisot izšķīdina metilamīnu HCL
- Uzstādiet reaktora temperatūru 0C (nevis maisījuma temperatūru) un pievienojiet NaOH, temperatūra paaugstināsies.
- Kad temperatūra atkal sasniegs 20C, pievieno P2P, temperatūra paaugstināsies, maisot 45 min-1 stundu.
- Pievieno 252 g bezūdens nātrija sulfāta.
- Kad maisījuma temperatūra sasniegs 8C, sākt pa daļām pievienot NaBH4, nepārsniedzot 20C temperatūru.
- Kad viss NaBH4 ir pievienots, ļauj maisījumam maisīties 20C temperatūrā aptuveni 2 stundas, līdz maisījums pārstāj burbuļot.
- Pievieno ūdeni un turpina maisīt 5 min.
- Pievieno DCM un maisījumu maisa 10 min.
- Pārtrauc maisīšanu un ļauj slāņiem atdalīties.
- Saglabā apakšējo slāni un izmet augšējo (nav izdevīgi ekstrahēt šo ūdens fāzi).
- Saglabātajam slānim pievieno 200 g bezūdens nātrija sulfāta un samaisa.
- Filtrējiet Buknera piltuvē
- Iztvaicējiet DCM
- Iegūta tīra un smaržīga metamfetamīna brīvā bāze
;-)
Pēc daudziem izmēģinājumiem, izmantojot metilamīna HCL, pamatojoties uz šo metodi, es dalīšos ar labāko veidu, ko es atradu, lai iegūtu metamfetamīna frībāzi lielā apjomā:
- 966 gr P2P
- 14 litri metanola
- 1183 gr metilamīna HCL
- 638 gr NaOH
- 452 gr Bezūdens nātrija sulfāts
- 105 gr NaBH4
- 35 l destilēta ūdens
- 7 litri DCM
- Piepildiet reaktoru ar 14 l metanola.
- Maisot izšķīdina metilamīnu HCL
- Uzstādiet reaktora temperatūru 0C (nevis maisījuma temperatūru) un pievienojiet NaOH, temperatūra paaugstināsies.
- Kad temperatūra atkal sasniegs 20C, pievieno P2P, temperatūra paaugstināsies, maisot 45 min-1 stundu.
- Pievieno 252 g bezūdens nātrija sulfāta.
- Kad maisījuma temperatūra sasniegs 8C, sākt pa daļām pievienot NaBH4, nepārsniedzot 20C temperatūru.
- Kad viss NaBH4 ir pievienots, ļauj maisījumam maisīties 20C temperatūrā aptuveni 2 stundas, līdz maisījums pārstāj burbuļot.
- Pievieno ūdeni un turpina maisīt 5 min.
- Pievieno DCM un maisījumu maisa 10 min.
- Pārtrauc maisīšanu un ļauj slāņiem atdalīties.
- Saglabā apakšējo slāni un izmet augšējo (nav izdevīgi ekstrahēt šo ūdens fāzi).
- Saglabātajam slānim pievieno 200 g bezūdens nātrija sulfāta un samaisa.
- Filtrējiet Buknera piltuvē
- Iztvaicējiet DCM
- Iegūta tīra un smaržīga metamfetamīna brīvā bāze
;-)
↑View previous replies…
- By Smahk
Metanola un metilamīna hcl šķīdums. Tika pievienots NaOH, un tas salipa lipīgi. Temperatūra līdz 28. Samazināja līdz 24,5 un noturēja. Kas, šķiet, nav kārtībā?
↑View previous replies…
hloroforms: nešķīst
dietilēteris: nešķīst
etanols: 29,1 (78 °C)
etilacetāts: nešķīst
ūdenī: ļoti labi šķīst
Kā redzat, tas nav tik vienkārši kā "vienīgā atšķirība" etanolā, jo tas ir maz šķīstošs, un tas ir karsts, kad šis process nav karsts.
"Cik ilgs laiks ir nepieciešams, lai tas paaugstinātos un pazeminātos atpakaļ līdz 20c?
un pēc P2P eļļas pievienošanas, cik ilgs laiks ir nepieciešams, lai tas paceltos un nokristos atpakaļ līdz 8C? Neesmu redzējis, ka kaut kas nokristu zem 20c....."
Es domāju, ka jūs sagaidāt, ka temperatūra pazeminās līdz 8C bez dzesēšanas avota?
Atkarībā no dzesēšanas sistēmas temperatūra nokritīsies līdz 20, 8 vai -10.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Labdien,
Kaut kas noteikti nav kārtībā ar jūsu produktiem, un temp ar NaOH pievienošanu pieaug līdz 50C vairāk vai mazāk.
Kaut kas noteikti nav kārtībā ar jūsu produktiem, un temp ar NaOH pievienošanu pieaug līdz 50C vairāk vai mazāk.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Metilamīna HCL šķīdība (g/100 g šķīdinātāja).
acetons: nešķīsthloroforms: nešķīst
dietilēteris: nešķīst
etanols: 29,1 (78 °C)
etilacetāts: nešķīst
ūdenī: ļoti labi šķīst
Kā redzat, tas nav tik vienkārši kā "vienīgā atšķirība" etanolā, jo tas ir maz šķīstošs, un tas ir karsts, kad šis process nav karsts.
"Cik ilgs laiks ir nepieciešams, lai tas paaugstinātos un pazeminātos atpakaļ līdz 20c?
un pēc P2P eļļas pievienošanas, cik ilgs laiks ir nepieciešams, lai tas paceltos un nokristos atpakaļ līdz 8C? Neesmu redzējis, ka kaut kas nokristu zem 20c....."
Es domāju, ka jūs sagaidāt, ka temperatūra pazeminās līdz 8C bez dzesēšanas avota?
Atkarībā no dzesēšanas sistēmas temperatūra nokritīsies līdz 20, 8 vai -10.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Varētu būt, protams, es nekad neesmu mēģinājis ar EtOH zemās MeNH2*HCl šķīdības un šķīdināšanai nepieciešamās temperatūras dēļ.
Bet ja ar MeOH nenotiek, iespējams, ka ar EtOH arī ne, vismaz šķiet, ka ķīmiskās struktūras līmenī, bet jūs zināt, dažreiz ķīmijas loģika...;-)
Bet ja ar MeOH nenotiek, iespējams, ka ar EtOH arī ne, vismaz šķiet, ka ķīmiskās struktūras līmenī, bet jūs zināt, dažreiz ķīmijas loģika...;-)