160°C

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ето защо казвам на съпругата, че няма да купуваме 8 топки за 60 долара. Минимум 100 долара и не предлагам никаква цена. Ако гадостта е толкова евтина, значи има някаква твара Уонг. Намира се на около 800 фута над морското равнище, така че правилното число би трябвало да е 165°C. Вижте колко кафяво стана. Буквално се разтопи направо до кафяво. Добре дошли в Америка! Вкусът беше гаден, това и цената ме накараха да си помисля, че трябва да го проверя.
KtoA3QeUMn
тед до кафяво.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Бълг. бъркалки на Вевор ще стигнат само до 100°C с включена сонда, така че след това трябва да ги загрявам с горелка малко по малко. Това е разтопена свещ, течността е в чашата, а гадостта на дъното е прах на старата чаена свещ, която разтопих. Ако бях по-умен, щях първо да стопя външната част от нея и мръсотията щеше да се разтече, но това не беше важно за мен. Натоварен ден днес. Трябва да дестилирам малко ацетон, малко диетилов етер и малко хлороформ за един проект.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Така че исках да направя корекция в. Надморската височина променя атмосферното налягане, което се отразява на. Температура на омасляване на дадено вещество, но не и температура на топене +-167°C е температурата на топене в джъмбо джет или в подводница. Става въпрос за налягането на парите.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Известно време използвах Vevor. T-control е ОК за мен: Почти не използвам техния щифт със сонда, само за да проверявам температурата на кипене на някои разтворители.

Истинско бедствие е техният магнит: той е твърде слаб дори за подкиселяване на 500 г основа в 2L колба.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Вашето ревю е точно моят опит, но моят беше още по-лош. Купих си Вевор и отначало той дори не искаше да завърти бъркалка. Изпълняваше този див танц, при който пръчката се обръщаше с край нагоре, след което започваше да подскача или да лети от повърхността. това, което открих, беше, че един от магнитите е поставен настрани. Дори след като го поправих и нагласих магнита нагоре, колкото можех, трябва да увеличавам скоростта с по 50 об/мин. Ако се опитам да премина от 200 направо на 500, тя не се задържа. Освен това сондата се отклонява с над 10°. Това са големите проблеми. Друг проблем, който ме измъчва, е, че го настройвам на 200 ( най-ниската стойност) и понякога просто прави взрив до 500 и след това спира, след това прави взрив с 340 об/мин и веднага спира, между всеки взрив намалявам до 200, но не му пука, ще опита да шиба 800 за 2 секунди и ще спре😡

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Мисля, че имате най-малък, за 1L. Но не се притеснявайте: 2L е същата глупост. Няма никаква разлика.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Не, мин. ш-3АБЕ с вместимост 2000 мл