Question 2b3m и прокаин / кокаин рязане

Vansnuifwijk

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Здравейте на всички,

Имам известен опит в химическата сфера, но се затруднявам с няколко неща.

1) Бих искал да създам за себе си малко по мащаби производство на 3mmc. Единственото нещо е, че тук всеки говори за 2b4m, има ли и някой, който успешно е купил 2b3m тук?

2) Партньорът ми търси някой, който може да помогне за рязане на кокс с прокаинови тухли, ще му бъде платено.

Надявам се, че момчетата могат да ми помогнат ;)

Наздраве!

vansnuifwijk

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Ще предположа, че това е така, защото всичко, което сте казали там, е обидно и невежо. Разбира се, че нямате никакъв опит в областта на химията, защото заради граматиката, която използвате, биха ви изгонили от лабораторията. Призоваваме хората да не намаляват лекарствата, а вместо това да взимат повече. Гледаме на хората, които режат наркотици, предимно като на огромни мръсници и дребни крадци с ниска морална стойност. Вероятно сте пускали постове, които са изглеждали като реклама за наемане на някого или купуване на нещо. Има само едно място за това пазарът и публикуването му във форума или чата е нарушение, което подлежи на забрана
Обзалагам се на 5 долара, че сте направили се ерални постове и дори не сте прочели правил3ците. Те се намират в б9тното на всяка страница в раздел ПРАВИЛА.

Vansnuifwijk2

Don't buy from me
New Member
Language
🇳🇱
Reaction score
0
Лол Благодаря за отговора, но английският е третият ми език, така че да ме притискаш за граматиката е просто лоша причина. Обзалагам се, че като американски мод английският е единственият ви език. Тук има много акаунти, които предлагат помощ в замяна на €, дори го имат в биографията си, какво ще кажете за тях?

Наздраве

auc

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
18
От коя държава сте?