Question 2c-x производни от 2,5-диметоксибензалдехид

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Мога ли да използвам реакцията, описана в pihkal, за да синтезирам 2cb за Други производни като 2c-d и просто да започна с 2,5-диметокси-4-метилбензалдехид вместо с 2,5-диметоксибензалдехид и да пропусна халогенирането в края (с коригирани количества наc) или трябва да използвам друг начин и какво ще се случи, ако все пак направя реакцията с 4-метил-dmba? Благодаря много

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Наистина се извинявам за този глупав въпрос, разбира се, че можете да го направите, дори е описано във фикала, просто нямах време да прочета целия раздел за 2cd и просто видях, че синтезът започва с нещо друго, а не с 4-метил-dmba и не исках да инвестирам много пари в нещо, което дори не мога да използвам по-късно

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
424
Иска ми се да имаше правило, че ако публикувате въпрос, без дори да си направите труда да потърсите във форума, той се изтрива.
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/syntheses-of-2c-phenylethylamines.1431/

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Човек, както казах, наистина съжалявам за този въпрос, но бях наистина стресиран през последните няколко дни и нямах много време да секвам из форума , функция, която да ви показва подобни въпроси, като на stackoverflow например, би била ралично полезна, но не знам колко е трудно да се реализира подобна функция. Надявам се, че ще имате хубав ден, съжалявам, че ви притеснявам