Положителни страни: Енергия, можете да изкарате няколко нощи без сън, просто да се забавлявате или да работите, ако е необходимо. Ниските дози могат да повишат фокуса и продуктивността ви, но се уверете, че оставате точно под прага на еуфорията, ако го преминете, продуктивността ви отива в пропаст. Лично за мен с много малки дози вниманието ми към детайлите и наблюдателността ми се развиват като луди, мога да си представя всеки детайл супербързо, например като гледам тълпа, ще забележа всеки малък детайл, с какво е облечен всеки човек, цветовете, моделите в движението им и т.н. Еуфорията е кратка, 10 минути, максимум 15, проблемът е, че точно когато й се наслаждавате, тя започва да отминава, така че трябва да вдишате още една доза. Засилва сексуалното желание и издръжливостта, кара някои скрити желания да излязат на повърхността, а за някои хора това не е много приятно на публично място
)
Негативи: Увреждане на носа, опитах много варианти от различни готвачи, няма 3cmc, който да не ви изгори носа. Желанието за повторна доза е реално, в повечето случаи ще свършите целия си запас. Той изсушава тялото ви от течност, така че хидратацията е задължителна. Някои хора стигат до психоза, но за да се стигне до нея, е необходимо голямо количество наркотик плюс няколко нощи без сън. Ще отнеме задръжките ви и ще ви накара да правите или казвате неща, които естествено няма да направите, така че имайте предвид да не го приемате и да не сте около неподходящи хора. След като приключите с наркотика, той може да ви остави замаяни, треперещи и без сън, най-добрият начин да намалите това е да вземете бензо точно преди да приключите с тайника си и да изпушите малко марихуана също, ще спите като бебе и няма да имате странични ефекти на следващия ден.
Внимавайте, ако пиете и алкохол, най-добре е да не комбинирате, аз обикновено пия по две-три чаши бяло вино на вечер, някак си ефектите се синергизират като 1+1=3, хайпът ще е по-силен, но и главата ви ще е по-тежка. Най-интересното е, че на следващия ден няма никакъв махмурлук, не ме питайте как, но ако имате махмурлук от х количество алкохол, без да приемате това лекарство, ако използвате същото количество алкохол или още повече в комбинация с 3cmc на следващия ден след сън ще имате нулев махмурлук.
Като цяло това е приличен наркотик, но със сигурност има по-добри алтернативи, ако трябва да избирам между това и кокаина, искрено бих избрал това ( качествен вариант със сигурност). Въпреки това 3MMC е по-добър, поне за мен , някои хора предпочитат бързината, аз предпочитам повече еуфория и тъй като не мога да намеря подходящ 4MMC за бога, 3MMC е гнездото за мен в момента.