По време на употреба 4-MMC силно дразни носната кухина! Той е много неприятен!

4mmcyyds

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
По време на употреба 4-MMC силно дразни носната кухина! Той е много неприятен! Това характеристика на 4-MMC ли е? Не може ли да се промени?

4mmcyyds

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
4-MMC работи чудесно! По време на назална употреба обаче твърде много дразни носната кухина и е много неприятно! 4-ММС толкова ли дразни носната кухина?

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
Чистият 4-MMC не би трябвало да дразни много, но ако във веществото остане нереагирал бромокетон, който е силен лакриматор, тогава носната лигавица ще изгори.
Съветвам ви да използвате чисти вещества, а по време на употреба носната лигавица трябва постоянно да се промива със солена вода.

4mmcyyds

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ще предизвика ли чистият 4-MMC хидрохлорид усещане за парене в носната кухина?

4mmcyyds

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Здравейте, не усещате ли парене, когато го използвате в носната си кухина? Или имате някакво друго неприятно усещане в носната си кухина? Направеният от мен 4-MMC беше много ефективен, но силното усещане за парене в носната кухина беше много неприятно! ! ! Чистият 4-MMC няма да причини дискомфорт в носната кухина, нали?

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
Мефедронът предизвиква леко усещане за парене в носа, но то е поносимо, понякога дори приятно.
Но ако не сте изсушили веществото докрай или в него има примеси от продукти на реакцията, тогава усещането за парене ще бъде неприятно и ще изгаря носната лигавица.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
232
За да се гарантира, че носната лигавица не страда, е стабилна грижа за нея, адекватни дози и честота на употреба и висококачествено вещество.

След употреба извършвайте нежно изплакване на носа с физиологичен разтвор, за да отмиете всички останали остатъци от лекарството и да намалите потенциалните вреди. Използвайте флакон с назален спрей или гърне Нети за внимателно промиване на всяка ноздра. В допълнение към изплакването след употреба е важно редовно да поддържате нивото на хидратация на носните пътища.
Сухите носни пътища могат да доведат до дразнене и увреждане. Редовно овлажнявайте носните си проходи, като използвате специални спрейове за нос или промивки с физиологичен разтвор.

Оставяйте на носните си проходи време да се възстановят между епизодите на употреба на наркотици. Честата употреба може да доведе до хронично възпаление и увреждане на тъканите. Правенето на почивки и използването на алтернативни методи за приложение може да помогне за свеждане до минимум на вредите.

Като най-добър вариант за Вас виждам следното: спрете употребата през носа за известно време, направете възстановяване (изплакване , хидратация, капки с декспантенол), сменете партидата или доставчика.

Ако възникнат усложнения, незабавно потърсете лекарска помощ.

Chem-Safe

Chem-Safe - Energy Control
Language
🇪🇸
Reaction score
25
Въпреки че точната причина не е известна, има предложения:
● pKa: Някои синтетични катинони имат pKa стойност 7 (Wang et al., 2022).
● Нестабилност на молекулата и освобождаване на дразнещи примеси (Mcdermott et al., 2011 г.).

Съвет за намаляване на вредите: Орални РАО

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Когато смятате, че 4-MMC ви пали в носа, трябва да опитате 100 mg 5-MAPB.
Знам, че е само едно число по-високо, но това може да се нарече "Усещане за парене".

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
"число по-високо" брато, 5 mapb няма нищо общо с 4 mmc

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Освен това не мисля, че трябва да смъркате 5 мапб

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Освен това не мисля, че трябва да смъркате 5 мапб

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Никога не съм имал никакъв 4mmc, който изобщо да гори. Наистина се усеща като нищо. Или не сте го почистили, или сте го прекислили

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
4mmc изобщо не гори, вероятно нямате 4mmc или имате, но сте новобранец.

ако сте опитен потребител (употребявали сте някакви наркотици преди това) и намирате 4mmc за неприятно или болезнено, тогава вероятно имате 3cmc или 4cmc.

Тези кучки БОЛЕТ, 3cmc е най-токсичният боклук, който съм правил. бих предпочел да направя пентедрон, отколкото тази гадост, дори не се шегувам.

запомнете, че само защото дилърът ви е продал кристал и е казал, че това е мефедрон, най-вероятно не е така. не знам откъде сте, но "мефедрон" в моята страна е просто 3cmc.

Всеки нарича кристал за 12 евро "меф".

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
например в сравнение с амфетамин или кокаин, 4 милиметра определено палят, но в сравнение с 3 милиметра е супер приятно