Question 4MMC (мефедрон)

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Здравейте,

Планирам да поставя първия си опит в света на синтетиката с мефедрон.

Сега не съм много запознат с този наркотик, любопитен съм за няколко неща. Бих искал да знам от хора с опит с този наркотик.

1. Колко популярен е този продукт във вашата страна?
2. Какви са цените на 4MMC в насипно състояние. от 1 кг до ... (за хората с реални познания за този продукт)

Любопитен съм за това. Планирам да предлагам всичко в чист вид, когато дойде това време. Така че, моля, дайте информация за това с опит или за цените, за които знаете. За да мога да преценя за себе си. Особено за популярността на продукта искам да знам повече и за цената в БУЛК.

Можете също така да посочите дали сте закупили 4MMC от търговец и колко ви е струвало. Тогава ще мога да направя собствена оценка.
Бих искал да чуя от различни хора и места техните познания за 4MMC.

Благодаря на всички;)

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Мефедронът става изключително популярен навсякъде, където се появи. Що се отнася до цените, струва си да се разгледа местният пазар и наличието на реагенти за синтез. Средната пазарна цена за 1 кг качествен продукт ще варира от 8000 долара и повече.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Здравейте.

"1. колко популярен е този продукт във вашата страна?"
Мефедронът и другите катинони станаха изключително "популярни" и използвани в Източна Европа, региона на ОНД (Русия,Беларус,Украйна) и Обединеното кралство заедно с Нидерландия и околните страни. Това невинаги е било така, разбира се, първо, когато синтетичните катинони станаха хит в света на употребяващите наркотици, мефедронът не се използваше предимно от "обикновените" употребяващи наркотици [в горепосочените региони], разбира се, той беше по-лесно достъпен и по-евтин за закупуване. Но в днешно време гадните партиди синтетични катинони (4mmc,4cmc,3cmc) или по принцип всяко HCl вещество, което може да се кристализира в кристали, които са приятни за очите и горят повече (повечето хора вярват в идиотската заблуда, че колкото повече гори, толкова по-силно е..), и се прилага с инсуфлация. И тези хора дори не знаят какво вещество купуват, те наричат почти всички катинони "кристали".
*Азс "те" говорех за статистически големия процент хора предимно в източноевропейските страни.

"2. какви са цените на 4MMC в насипно състояние. от 1 кг до ..."
Зависи от някои сериозни фактори, качество, разлика в стереоизомерните съотношения на различните партиди, регион. Но да говорим за средно някъде от 7500-10000 евро (като отново зависи от споменатите по-рано фактори) се иска за мефедрон на пазарни цени.

"Ако сте купили 4MMC от дилър и колко ви е струвало"
Никога не бих бил толкова глупав, че да си купя боклука, който биха продавали като мефедрон тук на улицата, но съм тествал няколко партиди мефедрон от полски търговци. Но за да отговоря първо на въпроса ви, тук, на улицата, грам "кристал" [който може да съдържа всичко от 4 до 3 куб. см, разбира се, нарязан до безпаметност и наистина мръсен] би струвал 30-40 евро за грам.

Ако планирате да произвеждате мефедрон в по-голям мащаб, задължително обърнете внимание, че няма да прибързвате с нито една стъпка по време на синтеза, окислението и примесите са наистина лесни за постигане, ако не спазвате стриктно правилата при синтеза на това вещество.

След приключване на кристализацията, многократните рекристализации са силно препоръчителни, тъй като повечето продавачи на мефедрон продават гаден миризлив каустичен мефедрон, което би могло да се избегне до %, ако не бързат със стъпките и пречистват & рекристализират продукта внимателно.

Обърнете внимание и на съотношението на стереоизомерите, тъй като декстро изомерът има по-преобладаващо допаминергично въздействие, по-малко норепинефринов и серотонинергичен афинитет. Докато левият изомер е с по-преобладаващ серотонинергичен и норепинефринов афинитет, но с по-малък допаминергичен.

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Уважавам времето и усилията ви за съобщението. Благодаря ви за това.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Няма проблеми. Уведомете ме, ако имате други въпроси, свързани с мефедрон или други синтетични катинони в рамките на тази тема.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
Направен меф е много евтин и лесен за направа 1 кг 4mmc в полша е около 14 000 PLN до 16 000 PLN

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Възможно е да се срещнат 300-500 долара при закупуването на реактиви за 1 кг мефедрон