И така, в приличен период от време се занимавам с продажбата на различни вещества, но наскоро се сблъсках с друг вид пазар, за който наистина нямам никакви познания/опит. Просто се интересувам каква стойност биха имали истинските паспорти, шофьорски книжки и т.н. и къде да ги пренеса. Имал съм приличен брой клиенти, които са използвали личните си документи като обезпечение. Макар че първият ми инстинкт беше да се появя и да направя приятелско посещение, за да събера дълговете, но един мой приятел ми каза, че от продажбата им, особено на паспортите, може да се изкарат пари.
Това е далеч извън моята сфера на действие, затова се чудех дали някой от приятелите тук може да ми помогне да се насоча в правилната посока за тази търговия. Ако това е грешната тема/форум, не се колебайте да ме насочите към по-добър ресурс. Просто съм любопитен дали наистина има стойност в тези предмети, ако цената е правилна, може да започна да приемам ID като плащане за продукта.
Благодаря много за потенциалните отговори,
M
Това е далеч извън моята сфера на действие, затова се чудех дали някой от приятелите тук може да ми помогне да се насоча в правилната посока за тази търговия. Ако това е грешната тема/форум, не се колебайте да ме насочите към по-добър ресурс. Просто съм любопитен дали наистина има стойност в тези предмети, ако цената е правилна, може да започна да приемам ID като плащане за продукта.
Благодаря много за потенциалните отговори,
M