Question Нов синтез на фенилетиламинов стимулант, който никога не сте виждали

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
И така, разглеждах допълнителните файлове към ( по някаква причина инструментът за свързване не работи 🤔)https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2009/gc/b900750d/unauth#!divRelatedContent
И забелязах, че това е валидна реакция, но за нищо на света не мога да накарам телефона си да ми покаже снимка от името на iupac. Помогнете ми, най-доброто ми предположение е на снимката
6zjiVnd1hB

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
N-етил-N-метиланилинът е изомер, при който 2-та метилови частици са свързани с азот вместо с бета-въглерод. Виждал съм сценарии, при които този химикал ще се нарича също N-етил-N-метиланилин. Причината, поради която циклохексанът е анилин, е, че аминът е на 1-ви въглерод. Това е циклохексиламин с етилова верига, съдържаща 2 метилови групи

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Това е фенилна група.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Това е лесно да се мисли, но след като изпробвах всяка конвенция за имената, която можех да измисля, видях една тенденция. Тенденцията беше, че всеки един фенил амин имаше. Аминът е на страничната верига, 3-ти въглерод. Разгледах 100 фенил-аминови съединения и нито едно нямаше амин на първа позиция . Тогава попитах Google w
Какво представлява циклохексанът с амин. Това е анилин. Свързана с картинка
G9gDSTJi82

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Продължавате да го наричате циклохексан, когато става дума за бензен, е моята гледна точка.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Е, няма да възразя, тъй като той има 3 двойни връзки, но бензенът е циклохексан, но този конкретен химикал е анилин, известен още като аминобензен, бензиламин или фениламин. Вижте по-долу. Смятах, че N-(PROPAN-2-YL)ANILINE ще бъде стимулант, но всъщност е депресант на нервната система