Здравейте на всички,
правилно ли съм разбрал товаһттр://....
Може ли да се използва сярна киселина с чистота само 15%, за да се направи амфетаминов сулфат от A-Oil (амфетаминова база)?
Ами солна киселина с чистота 30-33% техн. 250ml?? Какво се получава в резултат на използването на солна киселина, ако изобщо е възможно? амфетамин хлороводород....
А какво ще кажете за 39% чиста фосфорна киселина? Това вероятно е амфетаминов фосфат?
Или пък съм се объркал напълно и винаги се нуждаете от киселини с най-висока чистота, т.е. 96-99%.
Какво друго ви е необходимо, за да произведете амфетамин от A-Oil? От чутото чух, че се нуждаете и от чист метанол, вярно ли е това?
Имам добър източник за чист метанол, може би повечето от вас вече го знаят, "Tankpatronen" / "горивни касети"....
В Германия не можете да си купите тези химикали в такава висока чистота... Или имате връзки с правилните хора....
Има ли някъде във форума Инструкции за това как да се направи процесът стъпка по стъпка или някой може ли да ми изпрати линк към него например?
Знам, че А-масло + сярна киселина = амфетаминов сулфат.
Но не знам как протича целият процес, не може да е така, че да ти трябват само две неща, A-Oil и сярна киселина.....
Би било чудесно, ако някой може да ме просвети!
Защото в момента имам малко A-Oil, но не знам какво да правя с него
с уважение
Dis
Добре, на някои въпроси е отговорено, видях видеото, в което той прави амфетаминова свободна основа, след това смесва ацетон със сярна киселина и изсипва това в свободната основа капка по капка, докато се утаи и рН е правилно.
Означава ли това, че ми трябват само сярна киселина и ацетон, за да направя амфетаминов сулфат от A-Oil?
Но как е с чистотата на съставките, които споменах по-горе, може ли някой да ми отговори на тези въпроси, просто от любопитствоһттр://....