- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Търся да придобия доставчик на сурови бензосъединения. В момента използвам nemesis за тези сделки, но намирам, че повечето продукти са с много лошо и съмнително качество. Ако тук има лице, което би искало да има клиент в мое лице, моля, уведомете ме как можем да направим това. Искам да купувам насипни поръчки на прах и ще бъда дискретен и лоялен клиент за всеки, който е в състояние да осигури чисти съединения. Всички предложения и връзки ще бъдат високо оценени и се надявам всичко да е наред за всички, които четат това!
О и постскрипт, бих се радвал да мога да закупя малко метаквалон! Шибаната голяма фармацевтика спря да ги произвежда, защото са толкова шибани (чух и прочетох), но е много трудно да се намери някакъв източник. Предполагам, че в някакъв момент ще трябва да го синтезирам сам, така че ако знаете за някакви добри доставчици на химикали, моля да ми кажете?
О и постскрипт, бих се радвал да мога да закупя малко метаквалон! Шибаната голяма фармацевтика спря да ги произвежда, защото са толкова шибани (чух и прочетох), но е много трудно да се намери някакъв източник. Предполагам, че в някакъв момент ще трябва да го синтезирам сам, така че ако знаете за някакви добри доставчици на химикали, моля да ми кажете?