Защото това е специализирано производство и тук наистина има много добри, интелигентни добре образовани потребители и не толкова много деца измамници, защото те дори не знаят за какво става въпрос!
Cebulka също е страхотна, но за съжаление в повечето случаи не е на български.
Хареса ми и Дред, но понеже постоянно не работи, е неизползваем! Не знам дали не са го разбили...
На мен също са ми интересни подобни форуми, но без непрофесионални гангстерчета и хора без специфични познания за наркотиците и т.н.
Така че, ако има някакъв борд за "напреднали", моля да ми кажете! Освен от наркотици, които са основният ми интерес, се интересувам и от фалшифициране на документи и измами.
Все големи теми, но освен това има само форуми с 90% noobs, не искам да споделям информацията си, която съм събирал през годините, само с професионалисти, защото иначе неинформирани хора вземат информацията и я правят неизползваема, защото се правят, че знаят какво правят.
Например как да се изгради скимер или толкова много неща, които се страхувам да споделя с noobs.
Тук с всички видеа и т.н. се вижда, че има професионалисти, които искат да вдигнат борда и да направят общността по-силна!
Така че доста щастлив за това, но съм отворен за съвети за изграждане на по-голяма мрежа и да се учат от професионалисти.