Question Изгоряла мимоза хостилис

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Здравейте, момчета
Току-що приготвих първата си партида дмт в AB екстракция и както се прави, прекалих с водата, така че сварих от почти 1,5 л. В този процес изгорих доста мимоза отстрани, активната супа също изглежда малко черна. Дали не съм прецакал цялата партида ? Или това просто означава, че не мога да извлека дмт от залепналата мимоза в тенджерата?

Информация за готвенето:
вода 2L
оцет (9%) 150мл
mimosa hostilis 250g

Възнамерявам да използвам 100 г NaOH

има ли нещо нередно в моята рецепта?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Хммм 🤔 Не мисля, че 150 мл 9% оцет е достатъчна киселинност, за да работи екстракцията. Имате ли лакмусова хартия или рН метър? Ако не, спрете. Почти съм сигурен, че ви трябва много повече киселина, за да извлечете ДМТ от материала. Имате натриев хидроксид, защо не сте взели също толкова силна киселина? В миналото съм използвал солна киселина за това, 28% солна киселина. Минаха години, но не е ли киселинността рН 2, а след това поне рН 12 на база?

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
My tek A/ B казва pH 4 киселинност и 13 основа

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Да, изглежда, че сте го съсипали температурата на изпарение на основата изглежда е около 150f. Водата кипи при 212f. Температурата на изпарение на киселинната сол е много по-висока, но не сте използвали достатъчно киселина, за да я създадете. Колко пари сте изхарчили? Как така не сте направили 29 минути проучване? Пиша изследователска работа за това защо хората изхвърлят парите си, мога ли да ви интервюирам?

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Не добавих база, докато не преместих супата в буркан

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Също така какво имахте предвид с това ?

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Здравейте, надявах се, че изчисленията ми са правилни, тъй като 9% оцетна киселина е равна на 1,5 М, така че имам 0... тъй като 2 л биха дали хипотетично рН малко под 3. Може би съм направил нещо погрешно. Също така съм виждал хора, които използват много по-малко. Също така сигурен ли си, че dmt ще се изпари от водата?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
ДМТ не би се изпарил, не. Имате 0 какво? Разкажете ми повече за този 9% оцет, дестилираният оцет се разрежда до 5% в бакалията. Както и всеки друг оцет. Агенцията за контрол на храните и лекарствата разрешава само до 8% оцетна киселина в оцета.
РН на 10% оцетна киселина е 2,88%, където сте объркали числата, е 10% киселинна киселина е 0,1 mol%, а не 1 mol%. Ледената оцетна киселина е 100% киселина
150ml 2,88ph +2000ml 7ph=...6,7 pH
pH на вашия полярен разтворител е 6,71хх
Що се отнася до рН, което трябва да постигнете в A/B, nnn-dmt е много снизходителен. При другите алкалоиди се стремете към 0,5 по-ниско от киселинната страна и по-високо от основната. Не мога да си представя причина, поради която да не е линейно, например 2 и 12, 3 и 11, 4 и 10. Неутрализиращи еквиваленти.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Не ми позволявайте да ви спра да продължите. Кората на дървото е най-скъпото нещо досега. Набавете си истинска киселина. Но тези лакмусови хартийки за 0,88 долара и продължавайте напред ДМТ е трудна молекула. Можеш да сложиш пламък направо върху нея и тя да се изпари непокътната. Много наркотици се разграждат, преди да се изпарят... майка ти сигурно има някакъв препарат за почистване на канали под мивката си. Това ще свърши работа. Вземете глава зеле, за да проверите рН никой не може да ви спре да напуснете тялото си сега 👽👽😉😉

MrSung

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Виждал съм други уроци, в които ДМТ се екстрахира само с основа и разтворител като Нафта, но без киселина...?