- Reaction score
- 2
Здравейте, аз съм член на да кажем група хора, които обичат да правят пари или ако си лил уличен разбирач, тогава аз съм народът и ако имате чист ДЕКСТРОМЕТАМФЕТАМИН, тогава имате това, което искам аз, а аз на свой ред имам някои неща, които искате, може би дори се нуждаете от тях на свой ред аз се разхождам из мрака още от времето на пътя на коприната и никога не съм купувал нищо рядко имам достатъчно свободни лични пари, а ако имах, не исках да взема да рискувам да ги пропилея за надежди и мечти, но единственото, от което се нуждая, е някой да ми докаже, че има чист д мет и добри запаси от него, за да мога да ви дам град, пълен с клиенти, които нямат представа какво е тъмната мрежа, ако имат, не знаят как да я използват или по разбираеми причини стоят настрана, или нямат време или пари да инвестират в това да разберат кое какво е. Като член на група мога основно да ви дам група от 9 души, които ще се погрижат за всички ботуши на земята глупости и никога няма да бъдете засегнати от тях или да трябва да знаете името им дори ще се занимавате с един човек, който може да не е винаги един и същ човек гадостите се случват също не са ваш проблем BTW, но целите и идеите им винаги са едни и същи просто ми трябва достатъчно глупости, които съм взел от тъмната мрежа, за да им представя подобно предложение и никога няма да имате нужда от друго клиентът никога не се изчерпва адреси всеки отива мошеник ще има някой да отговори на и никъде да се скрие, ако го направи не е нечувано малко, че никога няма да ви засегне всеки, който се интересува моля dm ме правех това един по един, но хората глупости и това отнемаше твърде много време просто DM си много много малка инвестиция idk грам или 2, ако е необходимо в нещо, което може да бъде вашият пенсионен план просто казвам