Question Улични цени на канабиса в САЩ?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Проучвах цените в диспансерите в страната за цветя от канабис за медицински цели и за развлечение, както и пазара на концентрати, който напоследък става все по-популярен. Любопитен съм за цените на улицата за цветя и концентрати от среден и висок клас, особено за щатите, в които той продължава да е незаконен.

Там, където се намирам в провинциален Илинойс, цената се е повишила значително след легализирането. През 1999 г. един унция висококачествен домашно отгледан скункс струваше около 60 долара, докато тухлата беше около 60 долара за унция. Най-добрият висококачествен дим, внесен отвън, струваше 50 долара за кв. метър, което беше средната цена тогава. Цената се запази постоянна през 2009 г., когато живеех, а през 2010 г. се отказах. Когато реших да продавам отново около 2020 г., установих, че средната цена на унция от диспансерно качество е същата като на най-качествената висококачествена трева, която се предлага на улицата. 100 долара за qtr или 300 долара за oz. Добрата домашна трева върви по около 50 долара за qtr, а добър унция все още може да се намери на около 150, но средно повечето от тревата на улицата е все от диспансер някъде. Често тя е закупена с медицинска карта, която предлага по-ниски цени и липса на високи данъци, но след това се препродава на същата цена като обложената с данъци, или пък се внася от Мичиган, Колорадо или Калифорния и се препродава с етикет извън щата, за който хората с удоволствие плащат повече, защото е попаднал при тях в Илинойс, въпреки че могат да си го купят на място на същата цена.

Високият клас концентрати са средно по 25 долара за грам за восък с медицинска карта и до 35-50 долара без нея в зависимост от продажбата, качеството и т.н.

За мнозина цената е по-ниска и няма недостиг на налична трева. Не съм чувал "окръгът е сух" от повече от 15 години. Това е добре за повечето, но за други може би не. Израснал съм в бизнеса и в продължение на много години тревата плащаше 75% от сметките ми. Днес тя плаща около 10 %. За пушачите всичко това е добре, дори и при по-високи цени, защото винаги има висококачествена трева и никога не им се налага да се отбиват при 4 местни дилъри, за да намерят лоша по време на сушата. Местните дилъри, които бяха наблизо тогава, вече ги няма. Те също ходят в диспансерите или са се скрили и отглеждат сами. Никога не съм купувал от диспансер и никога няма да го направя, но признавам, че сме постигнали напредък в генетиката и качеството на домашно отгледано растение, отгледано от човек, който има малко опит, е изненадващо добро. Струва ли си всичко това цената на входа? В крайна сметка добра идея ли е да бъдеш вписан някъде в списък и покупките да бъдат наблюдавани от държавата? Времето ще покаже.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
42
Доста висока стойност за твр, но предполагам, че това е така, защото имате по-високи стандарти от нас в ес...
Конкретно в южната част на ЕС за 30 евро и по-малко можеш да получиш 5 грама класическа трева, гоуд скункс вероятно е бил винаги. 10 евро за грам

Btw преди няколко години си спомням, когато купувахме на улицата грам и половина за около 3 евро
Ааа, хубави спомени 😁 👋☺️

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Изглежда, че ЕС има по-ниски цени на много неща. Като гледам кафяви камъни и кола на 2 различни пазара, забелязвам, че цените са с 50% по-ниски, ако не и повече понякога. С доставката мога да си взема ксанакс само за малко по-малко, отколкото тук, вкъщи. Разгледах около 8 страници на продавачи с бензо и около 90% бяха пресован бром или "фарма клас" алп и повечето в САЩ. Сигурно не са толкова строго регулирани там.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
42
Да, това изглежда е вярно, всъщност тук за бензо имаме само първоначално аптека хапчета не пресовани като вашия там, и доста рядко тук в моя район продават някои бензо, защото можете лесно да получите им редовно база ..

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Наскоро разговарях с дъщеря ми за цените на тревата там, където живее. Тя е в голям град и каза, че хората там предпочитат домашно отгледаната и плащат средно по около 80 долара за оз за висококачествени неща. Това е в щат, в който цените на диспропорциите са глупаво високи дори за клиентите на медицински услуги, така че бях изненадан от това. Предполагам, че местоположението има огромно значение, дори ако останалата част от щата е на високи цени, винаги има едно място, където е по-евтино, отколкото навсякъде другаде.