• Vítejte v české sekci fóra. Nezapomeňte, že zveřejňování kontaktů (jabber, telegram, signal a další) bude mít za následek trvalý ban! Pokud se rozhodnete něco koupit nebo prodat bez použití escrow a přijdete o peníze, nebudeme vám moci pomoci.

Methamphetamine Какво представлява PIKO?

Methamphetamine

ruen

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
10
Тук бих искал да проведа малка анкета. Бих искал да подчертая, че нито един отговор не е грешен, интересува ме само вашият личен опит и мнение, така че не се влияйте от отговорите на други потребители.

Определете какво е за вас "чешкото пико".
За мен това е метамфетамин с различно качество, цвят и чистота (в зависимост от уменията на химика, наричан на жаргон "варик"), продаван под формата на мокър крек, произведен от (псевдо)ефедрин чрез редукция на йодфосфор, предимно в малки домашни пивоварни или средно големи организирани пивоварни.
По-добрите проби са бели, обикновено жълтеникави до златисти, а най-лошите - кафяви или розови.

Очаквам с нетърпение вашите отговори!

Rc scene

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
28
Изпратете някои г:

saytam1

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
12
А аз, като интравенозен потребител, винаги съм харесвал жълтото 😋

ruen

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
10
Fuj strelec

JesusCrystal

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
6
Предразсъдъците си отиват с хората... или в земята, или в комина...

Lsd1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
3
Къде мога да си купя жълтокафяв червеникавосин блестящ метамфетамин някой сигурно все още прави добрите неща от старите времена т

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Под (ceske) piko си представям ceskej pernik. Така че не е рацемичен кристал, приготвен от картелите в Мексико, а правилен стоп-енд-енд-енд-енд мет по чешка рецепта (както пишете). Не знам за миксове или цветове, аз съм пил бели кристали и беше пълен взрив.

Lsd1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
3
Точно така, знам прозрачни като жълти или със син блясък, всяка седмица имаха нещо различно, но винаги бяха страхотни и много силни, имам нужда от нещо такова отново.

Lsd1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
3
Нима никой не разполага с точни инструкции за синтез как да се произведе доброто, изключително силно Пико, ако никой вече не разполага с него или вече почти не може да се получи?

saytam1

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
12
Той все още се произвежда често в Чешката република. Ще бъда благодарен и за точния "чешки начин".