Question Looking for a vendor Кокаинът е въпрос

spookyfalopero

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Здравейте , имам нужда от готвене на кокаин по възможно най-домашния начин. Кой може да ми помогне ? Моля,

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Имате предвид приготвянето на кокаин в крек? На този сайт, в раздел "Видео", има отлично видео, което ще ви научи по-добре, отколкото 2500 думи могат. Това е същият начин, по който го правя аз, и същият начин, по който го правят всички, които познавам

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/crack-cocaine-manufacturing.653/

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Мисля, че той има предвид извличане на кокаин от растителна материя.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Никога не съм чувал за метод, при който се използва топлина, но от друга страна, ако знаете, откъде ще знаете?

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Готвач е жаргонно наименование на таен химик, занимаващ се с производство на наркотици. Да се готвиш означава да синтезираш или извличаш

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Нека ви попитам от коя държава или регион сте? Интересува ме само да анализирам диалекта. Разбира се, не мога да не се съглася с вашата интерпретация. Обикновено (винаги) в САЩ готвач е демонстративен термин за някой, който не е опитен в изкуството. т.е. готвач на хапчета прави метамфетамин, но само от хапчета и само с помощта на LiAlH4 или HI. " There's pill cooks, then there's chemists".

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Предлагам ви да го извлечете. Синтезирането му е трудно

spookyfalopero2.0

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Как се извлича информация? Или има някакво по-лесно за производство лекарство? DMA, dmt?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Сигурен съм, че там има някакви растения, съдържащи ДМТ. Имената, с които ги познавам, вече не са такива, защото съм стар 🤣
Banisteriopsis caapi?
Psytrodia viridis?
Anandenonthera Columbia?
Anandenonthera pelagrina?
Има и много други usfse
^^. ^^ тези вероятно са изписани грешно
Що се отнася до извличането на кокаин от Erythoxylum sp. представям си, че те се изсушават, мацерират, накисват в неполярен разтворител и се разбъркват. Цялата растителност се отстранява, разтворителят се концентрира, добавя се киселина/вода и се извлича ECT. Екстракция А/В,но трябва да потърсиш действителен Тек, защото аз никога няма да видя това растение. Чувал съм, че калиевият перманганат се използва за отделяне на множеството алкалоиди.