Question Контролирани вещества?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Здравейте
Бих искал да знам дали поръчването на неща като толуол, ксилол или киселина е безопасно за закупуване чрез ebay или Amazon или това евентуално ще ми донесе неприятности? И така, това регистрирано ли е, когато се купува заедно.

Или само methylamine ect са контролирано вещество и е възможно да се поръча на фармацевтична компания, но те информират властите за това.

Какво е лесно да се поръча и какво трябва да се поръча само анонимно като на пазара на дн?

William D.

Expert
Reaction score
1,167
Във всеки случай такива неща трябва да се купуват за човек, който никога няма да бъде в лабораторията. След известно време вземете реактивите от това лице. Това би трябвало да е достатъчна презастраховка. Някои компании могат да изискват документи, дори и за такива покупки. Свържете се с нас, ние ще ви помогнем с необходимата сделка.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Thx, мислех, че amazon няма да е проблем, но за това ще използвам карти за подаръци и ще го поръчам в пункт за изкупуване.

Грийз

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
803
Amazon няма да продава забранени или ограничени вещества, така че можете да купувате там, като спазвате определени мерки за секретност. Но винаги имайте предвид, че под наименованията на химикали, като например строителен ацетон, се продават смеси, съдържащи примеси от други разтворители, включително вода.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Знам, че 100% е само техническият Асетон, а не медицинският. Ще трябва да го изсуша, за да получа 100% или да отида до аптеката.
Просто се притеснявах да поръчам толуол от Amazon и 37% киселина от ebay.
Никога не съм имал проблеми с поръчването на ацетон или изо през Amazon.