Кристализация

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Здравейте, аз съм нов потребител в този форум и искам да помоля за малко помощ
Направих меткатинон, като използвах псидефедрин, kmno4 като окислител и вода като разтворител, намалих нивото на ph до 5,5 с hcl, получих около 700ml обща маса (да, филтрирах всичко и искам да кажа, че получих 700ml бистра течност меткатинон).
Сложих всичко в чиния от пирекс, включих печката на 60-70 градуса по Целзий и изпарих всичката вода, останаха ми около 10 мл гъста каша (бяла/жълтеникава на цвят).
Може ли някой да ми помогне и да ми каже как да го кристализирам до hcl форма?
Дали съм сбъркал някъде? Ако да, тогава бихте ли ми казали.

Благодаря за всяка помощ

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Трябва да опитате ацетонова светкавица
което означава, че трябва да излеете студен ацетон върху гъстата слуз (ако не е твърде късно) и кристалите трябва да се разбият от разтвора
ако синтезаторът не е бил объркан от самото начало
трябва да прочетете уроците по кристализация във форума (например кристализация на мефедрон)
ИЛИ
оставете разтвора да се изпарява бавно
кажете ни как върви
https://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/equipment/rextal.acidbase.html < добро четене

Last edited:

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Оставих го да се изпари бавно и остана нещо като паста, не съм видял да се образуват кристали, пастата ми напомня на амф, но по различен начин. Пастата ставаше все по-суха и по-суха, разпределих я върху стъклена плоча и я изсуших внимателно във фурната при 60 градуса по Целзий, като постоянно проверявах, остана някакъв бял/жълт сух прах, който се хрускаше много лесно, взех 100 мг чрез инсулация и се почувствах бързо/ малко еуфорично. Странно е, че не мога да видя визуално блестящи кристали, но когато го счукам, чувам пращене, така че мисля, че е под формата на hcl (може и да греша).Благодаря ви много, много ценя съвета ви за техниката със студен ацетон и скоро ще я изпробвам (изглежда много по-бърз начин за получаване на кристали).

Btw мислите ли, че този прах, който получих, е метакатинон? боли ме носът почти по същия начин като от метамфетамин.

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Ако сте използвали синтеза на ероуид и всичко е работило добре, тогава да, това е метат
Предполагам, че вече трябва да усещате ефекта
Как извлекохте псевдоезика?

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Изсипах белите псевдотаблетки в буркан, пълен със 150 мл дестилирана вода, и го загрех в микроволтаик, докато разтворът достигне 70 С, след което изчаках да изстине, отделих чистото съдържание през двоен филтър за кафе във втори буркан и повторих процеса с първия буркан още 2 пъти. Получих около 400-410 ml псевдоразтвор (40-50 ml са загубени поради филтрите за кафе). Мислех да кристализирам псевдо, но не виждах смисъл, тъй като използвах разреден разтвор на kmno4 в другия буркан.

8n398k20k280

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
С какво бих могъл да заменя окислителя kmno4?

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Човече, тези неща са навсякъде в мрежата (все още - изумен съм) > реакция на Джоунс в охладен разтвор , но това включва много други стъпки, най-добрият ви залог е охладен разтвор на kmno4 , може би в киселинен разтвор на hcl (не ми вярвайте за това> ако искате hcl... )
ако го използвате за ваше удоволствие, оцетните неща помагат... но бих посъветвал да не се използва толкова много перм (половината от р/еф)... използвайте по-скоро 1:4 в оцет перм към судо... отново, оцетната сол е нестабилна, но може да се изсуши до "нещо" мазно, по-нататъшни рекристализации и охлаждане може да помогнат - не знам , не съм го пробвал още, не IV тези неща, моля
опитайте да изсушите ацетон/мастило СЛЕД като сте получили судо/еф в доста лъскава форма, И след това го използвайте в реакцията И..
и може би, ако се "събудите" (аз не го направих, мразя го), ще направите метамф

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Мисля, че Mno2, но не ми се доверявайте за това. *Може би* всеки окислител ще свърши работа, но при различни условия,
Бих опитал с h2o2 или хлор, но те звучат схематично/мръсно... Можете да поръчате перм от различни уебсайтове, но внимавайте за количеството и митниците... Просто им казах, че го използвам за почистване на аквариума, но старите митничари не могат да разберат тези неща, ако не са общоприети
Бъдете внимателни , както винаги

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Не опитах процеса на рекристализация , защото четох, че органичните киселини и бетакетоните не са много стабилни, но да: можете да получите някаква суха форма от него.
Наистина ми се иска такъв прост синтез да е възможен с hcl и дълги кристали... Ще опитам късмета си отново
Добра тема, добър форум... извинявам се за тройния пост, не знам как се редактират постове

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
152
Бъркайте с кристалите. Ацетон-2мл на грам+H2O 1мл на грам прах

Attachments

• fCzVsHIqw7.jpg
    fCzVsHIqw7.jpg
    1.9 MB · Views: 166