Холандски език миризма на скоростни пасти

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68
Имам въпрос към всички хора, които знаят какво е истинска чиста холандска паста за бързина
Те имат тази фина бяла кремообразна паста, която мирише много приятно

Кое е нещото, което я кара да мирише толкова приятно?
Знам, че преобразуват маслото А с киселина и получават пастата, но защо все още мирише толкова приятно?

Когато се опитах да преобразувам моето p2np al/hg редуцирано А-масло в паста, то нямаше тази фина пристрастяваща миризма

И така, къде се крие отговорът? Какво кара ''тяхната'' (холандската) паста за скорост да мирише толкова приятно?
Или това е просто, че те правят най-чистото масло А, което може да се направи, и след това го преобразуват с най-чист метанол и киселина?
Или в какво се крие отговорът?

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68

ASheSChem, моля, спрете да говорите тези глупости, защото не знаете за какво говорите, тъй като явно не сте имали чиста холандска паста в живота си.
Има и хора, които пречистват нещата си и не слагат нищо, което да намали качеството им, защото знаят какво правят с тази политика!
Говоря за чиста холандска паста, а не за някаква гадна паста с 5% скорост, разбита до луната с кофеин.
Така че ако не знаете какво е миризма на чиста стока, моля, не се включвайте в тази дискусия.

Има хора, които знаят какво говоря и може би могат да хвърлят светлина по тази тема.

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
Добре... въпреки че живея близо до холандската граница и съм го вземал редовно (25 години на парти..), но вие знаете истината, не аз

хубав ден, така или иначе

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134
Мисля, че защото използват метанол с а-маслото, а не ацетон, както прочетох тук, който почти всички използват тук.

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68
Не исках да бъда груб с теб или нещо подобно, но ти излезе с тази нагласа, че там няма нищо друго, освен пълна с кофеин паста.

Моля, хората, които имат някакви повече познания, да се чувстват свободни да пишат

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
Лично аз... откакто използвам амфетамин сулфат, забелязах, че изобщо не е същото високо като холандската скорост

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134
Това не е глупав въпрос, защото е важен, ако искате да продадете продукта си.
хората говорят за него и ако имате свежа миризма, сте добре .
Ацетонът мирише повече на боя (мой опит)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Съгласен съм с @ASheSChem, обикновено това са някои примеси за "специален" външен вид и мирис

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Убедете се сами, вземете малко сух ацетон (дестилиран или изсушен върху сушилен агент) и разтворете малко от тази холандска паста. вижте колко ще ви остане и нека започнем оттам.
Най-често лабораториите за амфетамини са обсебени с количества кофеин, което показва, че са рязали при източника. нещо като 70% от уличната скорост съдържа кофеин, бог знае с какво са рязани другите.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Вие също сте от онези хора, които обичат да смучат химическа мръсотия през носа си, защото тя гори толкова приятно, а?

А сега да започнем сериозно...

Амфетамисулфатът вероятно е най-чистото от чистото, което можете да консумирате в амфетамините, защото не можете да смъркате А-масло, което изгаря всичко в главата ви. Амфетаминсулфатът, когато е фино смлян с мелничка, представлява бял, абсолютно без мирис и с много горчив вкус фин прах. Всички сме съгласни с това, всеки, който твърди обратното, трябва да се качи в някоя пещера и никога повече да не излиза.

А сега ми кажете, моля ви, какво в една мазна паста се предполага, че е особено чисто? Утайката съдържа може би 15-30% амфетамин сулфат, останалото е лактоза, кофеин, разтворители и синтетична утайка, която не е била почистена от маслото от производителя, да не говорим за смесителите на пастата.
Ако го правехте правилно, вместо да изсипвате цялата тази гадост там и да разбърквате, никога нямаше да стане паста. Така че, моля, спрете с шибаните дилърски приказки. ...истинска чиста холандска скоростна паста.... се смея на задника си...
Това са хората, които вярват, че добрият спийд дава наистина хубаво сърцебиене, желание за движение и трябва да гори в носа.
Няма да ги намерите тук, защото вече са информирани.
Бих предложил гореща вода, след това филтър и в след това в хладилника, след което той може да си гледа кофеиновата каша.
Амфетаминовият сулфат ще е все още в разтвор :D

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68

Разбрахте ли какво съм написал? Защото не изглежда да сте прочели това, което поисках!
ПОПИТАХ КАКВО СЪЗДАВА ТАЗИ ПРИЯТНА МИРИЗМА В ПАСТАТА ИМ!
Защото сте написали само аматьорски неща, които вече знам отдавна
А холандската паста Pure Speed, за която говоря, трябва да съдържа само: метанол, малко нереагирала сярна киселина и амфетамин сулфат

ПАСТА СТАВА, КОГАТО ПРЕВЪРНЕШ ЕДНО МАСЛО В СУЛФАТ; ТАКА ЧЕ НЕ, НЯМА ГОВНА В НЕЯ, АКО НЕ ИЗХВЪРЛЯШ ГОВНА В НЕЯ!!!
Ако нямаш по-добър отговор да напишеш, моля те, не влизай в тази тема, тъй като отговорът ти не помогна нито на 1% от въпроса ми, който зададох.

Така че въпросът все още остава!

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Получавам от саморъчно направеното от мен А-масло само амфетамин сулфат без никакви примеси и то не мирише на нищо. Това е чистота, приятелю мой. Бях прочел поста ти и ти казах истината за твоята скоростна паста и за това, което наистина е чисто.
Вие, така наречените професионалисти, нямате представа за почистването на продукта и затова изхвърляте мръсотия там, за да го продадете. Миризмата и вкусът идват от страничен продукт на синтеза, т.нар. примеси, това вече ви беше казано веднъж, потвърдено от експерт и сега успех по-нататък с вашата мръсна отвратителна утайка.

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68

Обиждате хора, които дори не познавате, и казвате, че изхвърлят мръсотия в нещо, което дори не продават.
Чистият сух сулфат наистина не мирише на нищо, може би само на малко котешка урина, НО пастата има мирис, а чистата паста има мирис, който явно не сте усетили
тъй като не знаеш за какво говоря, така че ще приключим тази дискусия, която водиш сам със себе си в онези твои постове.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425

ЧингШи, престани с това. Засрамваш се. Изучавай химия. Амфетаминовият суфат с изсушени разтворители е безцветна, неароматна, горчива на вкус, суха бяла сол без оттенъци.
Ако е паста, тя все още е влажна от разтворителите и част от теглото ѝ ще са тези неизпарени разтворители, а не амфетамин.
Ако има миризма, тя е от примеси или добавки, които все още се намират в химикала или са поставени в него.
Това е простата истина, просто се справете с нея и престанете да обиждате хората, които се опитват да ви кажат това.

Ако усещате амфетаминовата паста като по-силна от други форми на амфетамин, които сте опитвали преди, това е, защото тези по-ранни прахове са били нарязани в по-висока степен от това вещество. Или пък, че цялото или част от него е метамфетамин.
Една от най-силните форми на амфетамин, които някога съм опитвал в дните си на партита, беше кафява, полимеризирана слуз, която се срещаше за определен период от време. Сега знам, че беше гадост: лошо произведен и зле пречистен суров амфетамин. Но вероятно беше по-концентриран от повечето спидове, които се предлагаха тогава. Това все пак не променя факта, че е било гадост от гаден готвач.

Що се отнася до миризмата, за която говориш, може би трябва да се опиташ да я опишеш? Ако това е миризма на бадеми, която прилича на ликьор "Амарето", това е нереагирал бензалдехид. Ако е цветна миризма, наподобяваща дамски парфюми от Близкия изток или обществени тоалетни, това може да е нереагирал P2P и т.н.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Такова нещо не съществува, разберете, че най-накрая исках да го опитам по приятелски забавен начин, но вероятно сте се почувствали нападнати, съжалявам за това, но това е по-голямата част от укритата информация, иначе мръсотията нямаше да се продава. Елате на тъмната страна, имаме бисквитки и чист продукт ;)

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68
Всички сте разбрали това погрешно - защото сте си помислили, че мисля, че спийд пастата е чист амфетамин, но знам, че не е
Всички вие си мислите, че съм аматьор, който е смъркал някаква спийд паста или спийд паста, пълна с кофеин, но всички вие грешите
Знам какво е чист амфетамин сулфат, така че за всички вас, "експерти", не е нужно да ми обяснявате това

Миризмата, за която говоря в холандската паста, е миризмата на А-масло като най-близко сравнение на това, което говоря
Така че те вероятно използват метанол с мазут, защото миризмата на мазут остава толкова силна в тяхната паста
И наистина мирише приятно, а не като ацетон, толуол или някакъв друг разтворител

И така @Pennywise и @DocX благодаря ви за отговорите, знайте, че не се чувствам обиден по никакъв начин или пък обиждам другите :)
Това всичко е дискусия и можем да дискутираме като нормални хора и да споделяме опита си и да задаваме въпроси

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Сам си отговорихте на въпроса, вероятно става дума за продукти от разлагането на "а-маслото", които реагират с въздуха, а това са примеси, както казаха хората по-горе. просто не почиствайте по никакъв начин и ще получите тази миризма, просто. ако искате да пречистите тогава "аромата", просто не го почиствайте, да го правите след това няма смисъл нито икономически, нито практически, поне според мен. моята тема за докторантура беше чиста холандска паста, направена от а-масло, така че знам за какво говоря 😂

Netflix

Don't buy from me
New Member
Reaction score
54
Те направиха скорост от апаан или сега от бмк глицидат никой там в недерландия не използва p2np те имат по-добър и по-бърз начин и е вярно никой не направи форма 1/l а-оли 1 кг скорост, но 4 кг или 5 кг се смесват с кофеин, защото е бизнес просто всеки иска да направи максимален брой пари от продукта

speedygonzales

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Кой може да ми помогне искам да направя масло от А сам къде мога да намеря подходящо лице за контакт