- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Преди 5 години разклащах и печех в бутилки от Gatorade. Използвах 24-часовия, като смятах, че 2,4 г псевдо с 3,7 г обща маса на таблетките е най-добрият начин. Не правех екстракции предварително, а просто го смилах в блендер през него и Gatorade, спортна бутилка с малко въртящо се връхче за вентилация, vm&p naptha и около една чаша, пълна с NaOH и NH4NO3. И 2 батерии.
Работи като чар. Сега изобщо не работи. Сигурно съм опитвал 10 пъти оттогава, нито един успешен опит. Не ми се струва, че са променили нещо. Използвах хапчетата Sudafed 24 hr.. но се чудя кои са най-добрите хапчета в континенталната част на САЩ, които да използвам за извличане. Някои имат псевдосулфат, а други Hcl. Сулфатът ли е същият като псевдосвободната база? Каква е разликата между сулфата и Hcl?
Съжалявам за толкова много въпроси в един пост
Работи като чар. Сега изобщо не работи. Сигурно съм опитвал 10 пъти оттогава, нито един успешен опит. Не ми се струва, че са променили нещо. Използвах хапчетата Sudafed 24 hr.. но се чудя кои са най-добрите хапчета в континенталната част на САЩ, които да използвам за извличане. Някои имат псевдосулфат, а други Hcl. Сулфатът ли е същият като псевдосвободната база? Каква е разликата между сулфата и Hcl?
Съжалявам за толкова много въпроси в един пост