• Bienvenido a la parte española del foro. ¡Recuerda que publicar tus contactos (Jabber, Telegram, Signal, etc.) resultará en un baneo permanente! Si decides comprar o vender algo sin usar una cuenta escrow y pierdes dinero, no podremos ayudarte.

Amphetamine Barcelona Намерете моя стар приятел

Cryptos82

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Опитвам се да намеря испанския си приятел BTCBOSS, той беше тук, мисля, че ако четете това, това е вашият приятел от Великобритания, с когото загубихме контакт чрез Wkr преди година или две.
Ако някой от тук в контакт с него, моля, кажете му, че неговият Pal се опитва g да го намери
Благодаря на хората

ireshop

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
38
От няколко месеца той липсва от всички средства за контакт, не сме чували за него.

Cryptos82

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Дам би могъл да направи с да се хванем с него човек, който закачихме преди година или две, той има много добро knowladge в тази игра

ireshop

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
38
Да, той е наистина културен и приятен човек, но за съжаление не сме го чували от няколко месеца и нямаме никакъв контакт с него.

Cryptos82

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Благодаря, човече, ако се свържеш с него, кажи му, че приятелят му от Обединеното кралство има нужда да поговорим възможно най-скоро

ireshop

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
38
Ако успея да се свържа с него, ще ви съобщя.