- Reaction score
- 2
Може ли някой да публикува най-добрия и най-простия начин за производство на метамфетамин с метода на безводния амоняк разбирам го разбирам разбирам и shake and bake е все едно някой е имал списък и няма идея какво да прави с него смесва го в бутилка и след като тази се взривява и те осъзнават, че котешката тоалетна не е решаваща и се ражда shake ans bake lol знам как да получа NH3- и разбирам, че литият държи допълнителен водород, но след като направих NH3, на практика не знам какво точно да правя, ако и аз трябва да предположа, бих казал, че хапчетата в амоняка и добавете литий и направете 3 слоя и го газирайте, но idk със сигурност, дори ако получите цялата теория, практическото приложение е съвсем друг звяр Знам метода HI, откъдето имам идеите, които имам за това какво да правя по-нататък, и имах няколко години химия в колежа Наистина бих искал да преработя някои домашни неща отново уморен от Levo твърде имайте предвид всички вие, които сте умни панталони там, простотата е основната тема на всичко това, когато е възможно, благодаря ви