Question Помогнете ми да идентифицирам лекарство...

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Момчета, имам нужда от вашата помощ, някакви наркодилъри ми обясниха, че нещо ново се е появило в света на наркотиците, ефектът е като от кокаин амфетамин и нещо друго заедно, за да се получи еуфория, която идва на вълни, а не една еуфория, и продължава дълго, както обяснихме, разбира се, той не знае името на наркотика, но се опита да ми обясни как действа, така че е на чист бял прах, може би някой може да ми помогне по някакъв начин?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Може да е диметокаин или някой от синтетичните катинони, които включват неща като мефедрон, бупропион и много други. В момента има толкова много дизайнерски наркотици, които се продават по име или се представят за нещо друго, или са пресовани в смес от подобни вещества като хапчета, нарязани на кокаин и каквото и да е друго, така че е трудно да се каже

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Според вас какъв може да бъде той? Те казват, че нещата идват от САЩ в европа

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Наистина не бих могъл да дам добро предположение без повече информация. Можете да си набавите някои мобилни торбички за откриване онлайн или тестове на реагенти, които да ви помогнат да получите добро начало. Ако имах пари, щях да инвестирам в лабораторно оборудване или спектрометър като Detectachem Raman 7 (в списъка на желаещите да имат такъв) и да тествам продукти за хора. Не съм сигурен обаче, че ще продадат такъв тип продукт на нормален човек.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59
Вероятно е някакъв синтетичен катинон, както каза @prophet, по света се синтезират десетки нови химикали за научни изследвания.