Помощ при синтеза на амфетамин

Cuci

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Приветствам всички, доста време търсих във форума и след известно време на употреба на амфетамини бих искал да се опитам да си направя собствен. Но имам нужда от помощ за набавянето на всички химикали, необходими за синтеза. Знам, че мога да се сдобия с P2NP чрез хората от форума, но не знам откъде бих могъл да си набавя неща като сярна киселина, живачен нитрат и т.н.
Ако някой е готов да отдели малко време, за да ми обясни откъде мога да си набавя всички необходими неща и може би по-късно да ме насочи към синтеза, ще съм му много благодарен.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Здравейте!
Можете да използвате фосфорна киселина вместо сярна киселина, за да получите амфофосфат.
Можете да купите термометър, съдържащ Hg, в аптеката и да го счупите. Съществува метод за получаване на Hg(NO3)2 с помощта на HNO3 и Hg. Също така можете да потърсите в "Листинг", за да намерите каквото ви трябва. Ако имате още въпроси, попитайте ме!

Madeinkorea

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Съжалявам, че исках да коментирам тук:

Има ли някакви съществени разлики при използването на фосфорна киселина вместо сярна киселина в метода за синтез на Hg/Al амалгама P2NP?
Амфетаминовият фосфат толкова добър ли е, колкото аналогът със сярна киселина?