Моля, помогнете с изготвянето на ADB. Нов в този форум. (NOOB)

iamcovid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
ADB-PINACA ((S)-N-(1-амино-3,3-диметил-1-оксобутан-2-ил)-1-пентил-1H-индазол-3-карбоксамид).

1. Разтвор на 1-пентил-1Н-индазол-3-карбоксилна киселина (100 g) в DMF (1000 ml) се третира с EDC (1 еквивалент), BtOH (1,5 еквивалент), DIPEA (180 g), L-tert-левцинамид (86 g) и се разбърква в продължение на 24 h.
2. Сместа се разделя между H2O (2000 ml) и EtOAc (1000 ml), слоевете се отделят и водният слой се екстрахира с EtOAc (2x1000 ml).
3. Комбинираните органични фази са изсушени (MgSO4), а разтворителят е изпарен при понижено налягане.
4. Суровите продукти се пречистват чрез рекристализация, за да се получат 92 g бяло твърдо вещество (добив 63 %).

Нуждая ли се само от тези съставки, за да си направя партида ADB? аз съм нула в химията и не разбирам формулата, но съм готов да направя всичко необходимо, за да се науча. Смятате ли, че е възможно за един начинаещ да създаде синтетични канабиноиди? Какви консумативи ми трябват? Дори не знам откъде да започна или ако някой иска да го направи вместо мен, ще ви платя.

Имам готовност да правя този експеримент толкова пъти, колкото е необходимо, за да го направя правилно. имам пари, които да похарча за оборудване и суровини. направих друг пост снощи, не го виждам, не съм сигурен дали не е изтрит, ако не мога да пиша тук, моля, изпратете ми съобщение от МОД.

Можете също така да ми изпратите имейл, ако искате да ми помогнете или както казах, да платя на някой да го направи за мен. [email protected]

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Да, имаме нужда от реактиви. Има нещо в Китай, но нашите надеждни доставчици изискват минимални количества за поръчка. Пишете в PM, ще ви помогна.

iamcovid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
току-що го направих!

iamcovid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Проверете dm!