Question Помощ при синтеза на пропинолов хлорид

TucoSalamanca.

Moderator in the Turkish section
Resident
Reaction score
30
Разполагам с реагент като в това видео, мога ли да получа пропинолов хлорид чрез единична дестилация?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
337
ще трябва да прочетете на глас няколко пъти ПРОПИОНИЧНА КИСЕЛИНА ХЛОРИД и след това да прочетете за хлориращия реагент... не е разумно да се опитвате да го направите като начинаещ.

TucoSalamanca.

Resident
Reaction score
30
Опитах се да дестилирам в дестилатора при температура 75 градуса и 40 mm hg.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
337
Работи ли? включените неща са реална опасност или най-малкото са много неприятни за взаимодействие.

TucoSalamanca.

Resident
Reaction score
30
тя създава много миризми, имах противогаз с половин лице, но той ми изгори очите.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Гледах това по-рано и забравих какво са използвали за хлориране. От известно време имам бутилка проприонова киселина, която купих, когато бях пиян. Никога не съм я отварял. Предпочитам да я подаря, отколкото да я изхвърля, което може да е голям отказ. Не мисля, че жена ми ще я хареса. Тя не е почитателка на кухненската химия. Не повече й харесва химията в банята. Ако беше видяла нещото, което се случи, когато не беше вкъщи 🫡 какво ван да правя с него? Като алтернатива ще го оставя някъде, където рядко се пътува, ще посоча координатите и всеки, който иска, може да отиде да го вземе