Смятам, че алкохолът ще изтегли трипролидин заедно с псевдо. Също така, ако го базирате, трипролидинът ще се превърне в масло заедно с псевдоезика и, разбира се, ще се утаи заедно с псевдоезика при обгазяване.
Аз самият не съм го правил, защото винаги се уверявам, че вземам хапчета с псевдо като единствена активна съставка, но мисля, че ако направите едното или другото, можете да получите тези два амина самостоятелно и след това да разберете как да ги разделите. Някой спомена в друг пост за "смърфовата дрога", която била с различен цвят, защото съдържала антихистамини. Беше предположено, че хлорираният почистващ препарат за разбиване, известен още като трихлоретилен, може да подейства евентуално? Това ще разтвори или едното, или другото и ще можете да филтрирате твърдото вещество.
Прекарах доста време в търсене на тези различни свойства на разтворимост за различните съставки на съставите на таблетките, както активни, така и неактивни. Тези две са особено трудни за отделяне една от друга, не мога да намеря много информация. Ако не успеете да намерите подходящите разтворители, за да ги изолирате, си мисля, че ако ги превърнете в базово масло и след това направите фракционна дестилация, това вероятно ще е най-добрият и най-простият начин...
2,5 мг са доста незначителни като примеси или замърсяване във всеки случай. 40 таблетки = 2,4 g PSE и ~100 mg трипролидин, така че, ако са останали в продукта, може да са забележими, но се съмнявам, че ще са причина за прекъсване на сделката...
Надявам се, че някой от експертите може да се включи с два центаһттр://.... Бих се радвала на решение или на някакви предложения за решаване на тази дилема от мен самата... за да мога да се изправя пред подобни проблеми.
Успех,
o7