Question Домашно производство (поправете ме, ако греша)

Gusfring666

Don't buy from me
Resident
Reaction score
262
1--> Отворете инхалаторите, чифт наистина остри ножчета трябва да дадете. Поставете пашкулите, които са били вътре, в буркан и затворете капака (Не забравяйте, че ще използвате дванадесетте пашкула).

2-->В купата смесете 1/3 унция вода с 2/3 унция муриатична киселина. Изтъркайте памуците в този разтвор и месете в продължение на пет минути с ръце. (Винаги се уверявайте, че носите ръкавици, а в ръцете - каучук.) Можете да направите това с голи ръце, ако имате дебела кожа. Изстискайте целия сок от филтрите след омесването им и ги изхвърлете.

3-->Филтрирайте останалата течност в четвъртия буркан. Ще се наложи да направите това много пъти, за да премахнете тази ужасна миризма. Химикалите в инхалаторите се свързват с HCl, а маслата се филтрират. Изхвърлете филтрите.

4--> Налейте достатъчно количество от разтвора в бутилката, докато остане 1/3 от заливката. Запазете всичкия сок, който може да остане в резерв за бъдеща партида.

5-->Изсипете 1/4 чаена лъжичка от кристалите на содата каустик в бутилката и разклатете. Направете това внимателно, тъй като сместа ще се нагорещи и ще пусне газ. Повтаряйте тази стъпка, докато сместа остане мътна.

6--> Напълнете стъпаловидната бутилка в останалата част от бутилката с етер. Покрийте бутилката и разклатете за около осем минути. Доста важно е всяка молекула на свободната основа да бъде изложена в етера за възможно най-дълго време.

7-->Оставете сместа да престои. Тя ще има междинен слой, който е доста тънък. Удряйте със стената на бутилката, за да направите този слой възможно най-тънък.

8-->Отстранете горния слой с капкомера, като внимавате да не вземете нищо от средния слой. Запазете горния слой, а останалото изиграйте.

9-->Напълнете бутилката до половината с вода и около десет капки киселина. Изсипете горния слой от стъпка (8) в бутилката и я затворете. Разклатете бутилката в продължение на две минути. Когато се утаи, отстранете горния слой и го изхвърлете. Свободната основа вече е прикрепена към сместа от HCl и вода.

10-->Ако имате някакви остатъци от стъпка (3), повторете процедурата с тях.

11->Изпарявайте разтвора в купата от Pyrex при слаба температура. Можете да направите това на печката, но аз съм установил, че ако го оставите върху водонагревател (като тези, които осигуряват топла вода за дома ви) за 2 или 3 дни, останалите кристали ще бъдат метамфетамин.

Gusfring666

Don't buy from me
Resident
Reaction score
262
В стъпка 9 се уверете, че не сте използвали твърде много вода. Помнете, че това Това е водата, която трябва да изпарите.

Elcochiloco

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Добре, благодаря

Godislier

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Публикувайте още съдържание

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Правене на лекарство за синузит от лекарство за синузит, а? Да. Не съм го чел веднага, но съм го чел или 5 подобни на него. Не си изхвърляйте парите, можете да си купите псевдоефедрин в магазина. 3600 мг за един ден и 9000 мг за един месец. 9 грама. Приятелите ти също могат да го направят. Можете да си купите 7,5 грама на месец онлайн. Това, което се опитвате да направите, не работи, но ако го направи, все още ще бъде безполезно и тези инхалатори са lik $ 10 / парче за 200mg og decongestant @G.Patton одобрявате това съобщение? Какво, по дяволите, се случва тук?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Вие А/Б екстрахирахте инхалатор... който не е производство по нито едно определение на термина