Как да разпознаем полицейското наблюдение ?

evangelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Здравейте, знам, че полицията има различни методи във всяка държава, но има ли някакъв начин да я идентифицирам ?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
С какви термини? В реалния живот? Зависи от държавата, но полицаите под прикритие често използват немски автомобили като VW.
Но ако u се наблюдава, е трудно да се открие, затова се нарича наблюдение...
Ако имате усещането, че сте наблюдавани, спрете незабавно да правите това, което правите, и поддържайте компютъра и апартамента си чисти. Обикновено в Германия и Австрия полицията има възможност да наблюдава телефона ви само в продължение на 2-3 месеца. Ако не мърдате, ще видите дали полицията ще ви наблюдава. Greez

nglneedhead

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Това. Няма наръчник с правила

Нейното усещане и започвате да го забелязвате, когато я научите

Те не са безмозъчни, така че знаят как да се скрият

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
В съвременните условия полицейските служители се отдалечават от методите на класическото наблюдение. Сега се използват повече технически средства: градски камери, проследяване на мобилни телефони, анализ на интернет трафика. Оперативното наблюдение се използва само преди задържането на дадено лице.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Не участват ли тези методи само за високопрофилна цел?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Когато продавате десетки килограми лекарства на ден/седмица, се превръщате в много значима цел

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
За правоприлагащите органи е много лесно да ви наблюдават от разстояние. Единственият шанс, който може да имате, е да ги забележите да събират доказателства, за да получат заповед за арест. След като съдията подпише заповедта, те могат да прихващат всички ваши обаждания текстове социални медии движенията ви чрез телефона, без да ви гледат директно. Могат да преровят или да откраднат боклука ви, което е напълно законно, търсейки вероятна причина или основателно подозрение, за да получат заповедта. Ако забележите, че боклукът ви липсва, няма много причини някой да го вземе. Те разполагат с технологията да имитират кула за мобилни телефони и да измамят телефона ви да се свърже с тяхното устройство, което го препраща към кулата, след като го запише.
Това не им харесва, но си измислят причина да минат покрай полицейското управление и да запишат автомобилите. Тези превозни средства на вашата улица по-късно са лош знак. Възможно е да ви тормозят, ако ви видят, че гледате много внимателно, и затова тези коли под прикритие са паркирани, когато не ги използват. Най-добрата защита е доброто нападение. Има приложения, които ви позволяват да подслушвате cb радиостанциите на аварийните автомобили. Научете жаргона и ще знаете къде са, накъде отиват, чия е регистрацията или номерата, с които се движат. Ако слушате в колата, може просто да чуете как управляват собствените ви номера. това ви дава предимство. На път сте да ви спрат, но те не знаят, че вие знаете. Потърсете място, където да се откажете бързо. Те няма да са очаквани или подготвени. Ако регистрационният ви номер е "bbg420", ще кажат ,,диспечер, дайте ми [някакви цифри, варира] 47" " давайте" "Брадли Брадли Джордж четири-два-ооо, Брадли Брадли Джордж четири-два-ооо", това сте вие. Тя ще каже вашето име или на кого е регистрирана колата и дали шофьорската книжка е валидна или е отнета и дали имат заповед за арест. Мислете бързо ( това е в САЩ 🇺🇸). Изпушете ги и се откажете, ако това е планът. Укриването е по-ниско обвинение от притежанието на наркотици с цел продажба.
Майната му, казах го. Няколко пъти успешно съм избягвал полицията. Веднъж за повече от година. Дадох им информация за някой друг, която бях запомнил, когато ме спряха, видях, че някой тича през двора, скочих и влязох в гардероба и 5 секунди по-късно пробационният служител изрита вратата при бременната ми гола приятелка, която лежеше сама в леглото. ТОВА беше невероятен късмет/време. Беше преди 26 години