Question Как да проверим качеството на Psuedo Ephedrine и най-лесния синтез

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Здравейте, Уолтърс!

Имам някаква странна ситуация, в която имам нужда от помощ: моят приятел смята, че има около 50 кг Psuedo Ephedrine, купил го е на черния пазар. Той ми даде 100 грама от него, за да го синтезирам, защото имам химическо образование, но не съм специализиран в органичната химия. Надявам се, че ще можете да ми помогнете със следните неща:

1) Има ли начин, по който да се установи дали това е истински Psuedo Ephedrine? Не искам да започвам синтез и да издухам мазето си дор например.

2) Ако това е Psuedo Ephedrine, какъв е най-добрият/най-лесният начин да превърна тези 50 кг в метамфетамин. Имам известен достъп до химикали, така че това няма да е голям проблем, но предпочитам метод, който е по-безопасен.

Приятелят ми плати 2500 $ за кг за "Pseudo Ephedrine", така че шансът е доста висок, че това е това нещо, но всеки може да бъде измамен tho.

Надявам се, че вие, Уолтърс, можете да помогнете на Джеси (мен)

Наздраве и любезни поздрави,

Qwertz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Той реагира на мандолина Скот и един друг реагент. Съществуват много тестове, които биха помогнали за идентифицирането. Вие нямате достъп до химикали. Освен ако не сте в Индия Полша Русия и т.н. Трябва да решите колко искате да направите наведнъж. За 50 кг в една реакция ще е необходимо огромно оборудване, което ще използвате само веднъж ( защото сте умрели). Литият е най-мощният редуктор, той има 6 електрона, които може да дари за връзка, и е безплатен в старите батерии и може да се използва по няколко начина, лиах, бреза, брезичка,

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Здравейте, Фрит!

Благодаря за отговора, никога не съм чувал за мандолина Скот или това беше сарказъм?

Познавам хора от Полша, които могат да ни помогнат, така че и разбира се, няма да изтегля 50 кг в 1 партида, но имам известно оборудване за стъкло и евентуално бих могъл да закупя котел от черния пазар.

Благодаря за предложението за лития, както казах, имам химическо образование, но не и в областта на органичната химия.

Ако ти или някой друг може да ми помогне допълнително, ще се радвам ;)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Не, това не беше сарказъм това са химически реактиви, които реагират на псевдоефедрин, но има и други
Oev1ybUDcC

Може ли да се получи безводен течен амоняк? Ако е така, значи сте го направили

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Ще попитам приятелите си утре, не съм запознат с тази таблица.
В моята страна номерата по RAL са кодове за различни видове цветове xD

Трябва да се разровя по-дълбоко през следващите дни

93sonnyd

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Recrystalize with denatured alcohol...