Question Как да започнете да продавате лекарства?

Wendy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Имах един човек, когото познавам цял живот, който ръководеше нещата за мен и му давах ДОБРИ пари от продажбите. Системата работеше много добре, оставях продукт за няколко дни на някоя мъртва точка, а той отиваше да го вземе, продаваше го и ми даваше пари. Никой не знаеше, че съм се занимавал с наркотици.

Станах мързелив с подготовката на ДД и реших да засадя повече продукт наведнъж. Какво направи той? взе наркотиците, като пропусна града, разбира се. От моя страна, от гледна точка на парите, това не е истински проблем и заслужавам да бъда наказан за мързела си.

Това, което е истински проблем обаче, не съм много социален и не се срещам с хора. Нямам никакво разпространение. буквално нула. А в същото време седя върху златна мина от качествени наркотици.

Това е смущаващ въпрос, но това наистина е моето положение.

Смятам, че ще трябва да се измъкна и да направя няколко продажби, докато намеря добър служител. Прекалено рисковани ли са нощните клубове? Как бихте започнали от нулата?

Last edited:

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Разработване на местни продажби. Предлагайте на клиентите мъртви капки. Това би трябвало да е по-изгодно, отколкото работата с пощенски пратки.
Отпечатайте рекламни стикери и ги поставете в тоалетните на нощни клубове и барове - места, където се събират млади хора.
Направете малки предварително опаковани ДД за продажба на дребно на удобни места.

Пример за промоционален стикер:

BFuUWSx5Zi

Създайте група. Вашите клиенти трябва да общуват с вас. Трябва да имате собствено пространство, за да запазите аудиторията си и да привлечете нови клиенти. Измислете конкурси и тегления за награди. Привлечете нови членове в екипа си, за да направите повече ДД и да разширите географията на дистрибуцията си.

Last edited: