Може би не е фребаза... вероятно е сол, което би обяснило защо не мирише странно и по принцип няма никаква миризмаһттр://.... Ако беше фребаза, щеше да мирише смешно.
Ако е солта, обикновено е около 20 mg наведнъж... това е аддералът... и максималната терапевтична доза за него е 20 mg 3 пъти дневно... може би е до 30 mg 3 пъти дневно. Но не искате да правите това точно от портатаһттр://..... Рекреационно, искам да кажа, че това зависи от вас, предполагам. аз използвах като 60mg в началото, след това 40mg наведнъж след това, когато е необходимо... това е само аз, не знам какво правят другите. Все пак не съм го правил всеки ден и съм запознат с ефектите му... така или иначеһттр://.... Ако бях на твое място, щях да разтворя един грам в 1000 мл или един литър вода. При това съотношение, ако консумирате 20 милилитра, консумирате 20 мг, без значение каква е солта. Започнете да пиете по 10 мл наведнъж и вижте какво ще ви повлияе. може би дори 5 мл. С това разреждане можете наистина да сте сигурни, че имате контрол върху количеството, което приемате. на практика сте купили 5000 дози от 20 mg... на практика 4,5 години при 60 mg на ден