Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 Sep 10, 2024 #1 Имам 2 различни партиди амфетамин едната е по-силна другата по-слаба мога ли да ги смеся в 1 и как, без да го разваля?
Имам 2 различни партиди амфетамин едната е по-силна другата по-слаба мога ли да ги смеся в 1 и как, без да го разваля?
J Jimmyjohn48 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 6, 2024 Messages 33 Reaction score 6 Points 8 10 Sep #2 Разтворете в дестилирана вода и изпарете, за да върнете обратно, би било много добър начин Upvote 0 Downvote
Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 10 Sep #3 Съжалявам, че ви притеснявам, но тъй като съм новак, бихте ли искали да ми обясните по-добре или ако не е проблем, мога да ви изпратя съобщение, ако имате време да получите стъпки как да го направя, много ви се радвам, благодаря ви. Upvote 0 Downvote
Съжалявам, че ви притеснявам, но тъй като съм новак, бихте ли искали да ми обясните по-добре или ако не е проблем, мога да ви изпратя съобщение, ако имате време да получите стъпки как да го направя, много ви се радвам, благодаря ви.