Question Опитвах се да си спомня готвач на кроасан. Смятам, че го имам правилно, може ли някой да помогне?

chewie12321

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Добре, мина известно време, откакто преминах през всички тези знания, но аз съм тук и се уверявам, че имам подробни реце[t correct s назад в деня аз dabled в производството на някои неща и този, който аз научих добре е meth аз научих anhidris амония дрога червено ад черно и други студено готвя един, че аз бях просто ще се опитам за простото лице на confence на не трябва да отидете на дилър и да получите нищо просто да се грижи за моите навици и това е, но аз заседна на detais.

1 унция NitroMethane GaI
2 Хмел номер 9 за синьо оръжие 7 унции
3 пръчки за заваряване оранжеви накрайници за ник
4 ? мисля, че има активиран чаркол, но не съм сигурен
5 плътно залепяне на капака готвя на висока температура в продължение на 12 часа и след това го оставям да седи и да се охлади в продължение на 12 часа

Когато е готово, има два слоя, единият е горният слой, който е целият метамфетамин и трябва да се отреже от дъното, изхвърлете долния слой и се уверете, че няма да попадне в кристала ви, айерът може да бъде отровен.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
😄 Не, човече, това ми звучи като рецепта за стрингова дрога, все пак мисля, че дрогата на осите има по-голям ефект🫣, изненадан съм, че не е била открита по-рано. Ти си навън и си ударил гнездо на оси, а те са ядосани! Все пак се справяш, бъгбазер, спрей за оси, малко кръстосан огънһттр://.....
Само за да съм сигурен, не, това не прави нищо. Може би дупка в портфейла ви
Всъщност, това са много нитрати, може да е изключително енергийна реакция.😬
Не, кой би си помислил, синьото на оръжията е селитра. Гадната сол Петър е полезна аф.

Last edited:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ето някои от съставките на Hoppe's No. 9 Gun Bore Cleaner (Почистващо средство за отвори на пистолети):
Изобутан: 1000 ppm
Керосин: 800 ppm
Етанол: 100 mg/m³
Олеинова киселина: 1000 ppm
Цитронелал: 100 ppm
Амониев хидроксид: По-малко от 1%
(R)-p-mentha-1,8-diene: По-малко от 1%
1,8-цинеол: По-малко от 1 %

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Напълно рецептата за дрога от низ от затворническа къща. Доста е смешно, когато всички "добри стари момчета" от южната част на страната идват и излежават присъда в североизточната част на страната, всички те разказват как са крале на метамфетамини от мотористка банда. Спомням си, че в началото на 20-те ми години един мой съкилийник от Флорида ми разказваше, че "правел и продавал килограми метамфетамин" по прословутата технология "стринг допинг". Сигурно все още имам някъде записана тази техника с точните подробности и пропорции. Това беше първият път, когато го чух.. През годините съм чувал различни варианти от няколко различни хора, но общата идея е една и съща. Като знам това, което знам сега, е доста смешно, когато хората се опитват да ми разказват за него, сякаш знаят нещо, което никой друг не знае - сякаш имат този коз в дупката, който могат да извадят и да направят състояние с него всеки път, когато имат нужда да дойдат. Просто трябва да изчакам един месец, докато аквариумът, който зарових, пълен с филтърен въглен и пистолетна синева, реагира и по всички струни израсне лед. ... Или беше 12 часа? След "готвене на висока температура" в продължение на 12 часа... хммм... каквото и даһттр://.... да започне да расте някой ден...
Така или иначе, ще пея "We're in the money..." за нула време...

tetr000

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Хаха, това ми харесва. За пръв път чувам за това конкретно, но мога да се свържа с него.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Just to be sure guys, Nitromethan gal ain't coming to this party, even if Nicole gets orange tips. Who activated the charchole and what does that 3ven mean? This stuff is a beast after it seperates, you have to CUT the layers apart.