- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 4
Добре, мина известно време, откакто преминах през всички тези знания, но аз съм тук и се уверявам, че имам подробни реце[t correct s назад в деня аз dabled в производството на някои неща и този, който аз научих добре е meth аз научих anhidris амония дрога червено ад черно и други студено готвя един, че аз бях просто ще се опитам за простото лице на confence на не трябва да отидете на дилър и да получите нищо просто да се грижи за моите навици и това е, но аз заседна на detais.
1 унция NitroMethane GaI
2 Хмел номер 9 за синьо оръжие 7 унции
3 пръчки за заваряване оранжеви накрайници за ник
4 ? мисля, че има активиран чаркол, но не съм сигурен
5 плътно залепяне на капака готвя на висока температура в продължение на 12 часа и след това го оставям да седи и да се охлади в продължение на 12 часа
Когато е готово, има два слоя, единият е горният слой, който е целият метамфетамин и трябва да се отреже от дъното, изхвърлете долния слой и се уверете, че няма да попадне в кристала ви, айерът може да бъде отровен.
1 унция NitroMethane GaI
2 Хмел номер 9 за синьо оръжие 7 унции
3 пръчки за заваряване оранжеви накрайници за ник
4 ? мисля, че има активиран чаркол, но не съм сигурен
5 плътно залепяне на капака готвя на висока температура в продължение на 12 часа и след това го оставям да седи и да се охлади в продължение на 12 часа
Когато е готово, има два слоя, единият е горният слой, който е целият метамфетамин и трябва да се отреже от дъното, изхвърлете долния слой и се уверете, че няма да попадне в кристала ви, айерът може да бъде отровен.