Скъпи ми приятелю, напълно разбирам твоята нагласа, но ако мога, от все сърце ти предлагам да се опиташ да разбереш и основите, а след това за всяка документация, свързана с лекарствата, моля, информирай се за явленията, свързани с процеса на приготвяне. Youtube е добро начало, то и мен ме насочи по правилния път, заедно с практическата органична химия на Vogel (това е голям .pdf файл, не се плашете, ще ви научи на много неща), започнете с разбирането на общите/неорганичните основни понятия, след това преминете към основните лабораторни техники (рекристализация, дестилация, киселинно-основна екстракция и, разбира се, самия синтез и други методи за пречистване - вакуумна филтрация, осоляване, разтворители, реактиви и т.н.), след това трябва да се справите с писането на молекулни структури и номенклатурата (наименуването им). Алпразоламът е мощен и дори да има сравнително нов горещ метод за неговия прост синтез от достъпни прекурсори (2-амино-5-хлоро-бензофенон + 2-бромо-пропионил-хлорид + хидразин + разтворители и оборудване) любезно препоръчвам да се започне с някои практически експерименти, преди да се работи с опасни химикали, а също така първо да се направи диазепам (защото е по-малко мощен и рискът от случайно предозиране е около десет пъти по-малък), също така не е необходимо да се използва хидразин, който е доста експлозивен. Започнете с прости неща като флуоресцеин и си проправете път до амфетамина, като синтезирате свой собствен 2-фенил-нитропропен, а защо не и нитроетан (може да е демотивиращо разочароващо, но това е нещо, което всички конфронтираме), така или иначе, в bitchute.com има потребител на име ChemPlayer... гледайте видеоклиповете му и научете практиката от него и използвайте речника на Вогел като речник за Пихкал, който трябва да бъде вашата библия за изучаване, поне докато започнете да виждате и разбирате моделите и какво означава всяка стъпка (Саша е свършил чудесна работа, като е обяснил всяка причина за извършваните стъпки). Бог да ви дава късмет и да се развихрите!
P.S. Наясно съм, че успокоителните са вашата цел и искрено се надявам, че забогатяването не е вашият план, а увеличаването на стойността ви като човек, за да бъдете достоен потомък на Прометей, GHB е далеч много по-лесен за производство успокоител, но има своите опасности при употреба.