Hello, I'm looking for a ebook of how to cook high THC gummies thanks
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 Jul 20, 2022 #1 Здравейте, Търся електронна книга за това как да приготвяме дъвки с високо съдържание на THC Благодаря
Здравейте, Търся електронна книга за това как да приготвяме дъвки с високо съдържание на THC Благодаря
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #2 Просто купете THC на прах и го разтворете в етилов алкохол, и напръскайте THC върху дъвки
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #3 Или използвайте масло от хашиш.
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #4 j
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #5 Всъщност имам начин да получа хашиш, но от това, което прочетох, е, че след като сготвя дъвките, които се смесват с хашиш, нивото на THC става по-ниско, трябва ми начин да направя нивото на THC стабилно или може би увеличаването му ще е чудесно.
Всъщност имам начин да получа хашиш, но от това, което прочетох, е, че след като сготвя дъвките, които се смесват с хашиш, нивото на THC става по-ниско, трябва ми начин да направя нивото на THC стабилно или може би увеличаването му ще е чудесно.
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #6 Не знам тогава, опитайте се да си вземете LSD и да го разтворите в етилов алкохол и да напръскате дъвките
Не знам тогава, опитайте се да си вземете LSD и да го разтворите в етилов алкохол и да напръскате дъвките
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #7 Ще ви изпратя DM на лични, за да можем да поговорим повече за това