Question Вътре в кръга за наркотици?

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Здравейте, чудя се дали е по-добре да участвате лично в местната мрежа за разпространение на наркотици, където бихте могли да купувате наркотици безопасно, без да подозирате за престъпна дейност. или би било по-добре да можете да си купувате наркотици онлайн и да ги правите в личното си пространство?
според мен има смисъл, ако сте функционален наркоман, вероятно не искате да се въргаляте около тези, които могат да ви набавят всичко по всяко време. може би аз греша или съм различен. но от личен опит. ако се опитате да останете скромен и никога не ограбвате или наранявате другите, законът ще ви наблюдава 10 пъти повече.

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Разбирам, че ще кажат, че не сте прави, защото допринасяте за дилърите и за цялостния "проблем с наркотиците", аз трябва да кажа, че губите ресурси, борейки се със собственото си правителство, вместо да помагате на народа си

berrek

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Deleted

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Не и не. наркотиците са мимолетен навик!

Interpol

Buying through escrow
New seller
Language
🇩🇪
Reaction score
18
Deals
1
Най-добрият начин винаги е да се купува от интернет. Трябва да внимавате да имате добра анонимна връзка и да имате анонимна капка, където да поръчвате лекарствата си.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Мисля, че е по-безопасно да не се занимавате с хора от IRL. Моето мнение обаче

JaanTaan1738

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Да се установите с онлайн доставчик, който е надежден, е от първостепенно значение,след като се подсигурите, че няма да се налага да зависите от местните "групи" за вашите запаси