Question Проблем с качването на снимки.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Опитвам се да сменя аватара си, но той продължава да ми казва, че няма достатъчно памет, за да изпълня задачата. Имам 6 гигабайта свободна памет и 25 гигабайта на микросд картата ми. Това не е проблем с паметта. Изчистих кеша си. Някакви идеи?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Приложете екранна снимка на грешката

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
😅😅😅😅 Не мога, не ми позволява да кача снимка. Ще опитам да го направя отново. Този телефон е jailbroke, така че понякога прави странни неща
CxyEuA0DVl

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
🤷🤷🤷 По-рано получавах грешка 503, кой знае какво правя, не знам 😜😜 добре, нека се опитам да си сменя аватара и да видя какво ще стане

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Добре, така че проблемът ми е, че когато се опитам да сменя аватара си, се отваря екран със случайни снимки, които не изглежда да са някакъв конкретен файл. Именно когато на този екран натисна браузване и отида до папката, получавам съобщенията за грешка. Също така използвах Tor, а сега не го правя. 🤔🤔🤔😅🤷 Може би папката, към която се опитвам да навигирам, е на SD картата ми и това е проблемът. Ще проверя това и се извинявам, трябваше да проуча всички възможности, преди да публикувам.