Просто не е честно

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Защо това не може да бъде нещо в Щатите. В момента металургията тук е просто отвратителна.
Още от времето, когато навлезе Covid, добрият продукт се оказа недостижим. Има изобилие от това "огромно парче кристал" с парчета, всяко от които тежи над килограм, но то е пълен боклук, което мога само да подозирам, че е ISOpropylbenzylamine.
Ето защо съм тук.
Не се опитвам да произвеждам, за да продавам
Работя здраво за парите си, мисля, че заслужавам да мога да ги харча за това, което реша, но докъде стига този свят, че независимо колко пари имаш, не можеш да си купиш дори приличен продукт.

Спомням си, че през 03 04 г. метамфетаминът беше толкова висок, колкото 500 за 8 топчета (районът на Ню Орлиънс), и не можех да повярвам, че плащам толкова много по това време, но поне те накара да се издигнеш и да си адски възбуден. Бих дал всичко, само за да имам възможност да получа това отново в този момент.

Съжалявам за тирадата, просто имах нужда да се отпусна

FJm1tsYQcv

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Аз съм с вас по отношение на тази ситуация. 30 грама боклук навсякъде, където погледнеш. Аз направих
Тест за разтопяване на някои преди няколко седмици (епруветка с термометър, закачен отстрани, в pArrafin на гореща плоча) и ме оцвети шокиран като ебане, че се разтопи при 144°C (или беше 141?) Както и да е, знаех точно какво означава това. За мен това означаваше, че е 50% msm и 50% D,L. Повечето фалшификати се топят при много по-висока температура от тази на msm, която е 109°C. 109+175÷2=142°C. Освен това мирише на сяра, когато се топи Знаете ли, че 😏 много хора смятаха, че гов. че са сложили забрана на псевдоефедрина, но всъщност не е така. Можете да отидете в аптеката, да покажете лична карта и да си купите 3000 mg наведнъж. Човек може законно да си купи 9000 mg на месец. В някои щати има по-строги указания, в 2 щата е само с рецепта, но около 40 щата нямат закон и просто следват федералния закон. Можете дори да получавате по пощата 7500 mg на месец. Загубвате около 12% до реакцията в теглото на мола и мисля, че вероятно правите добре, за да получите 80% ефективно, но 67% от 9 грама все още е 6 грама на месец от чист Декстро. На човек. Разбира се, те не правят никакви кутии, които са 30-100'а или 100-30'а, така че всъщност гледате на 20-120'а. Allegra D IA поддържа, че се предлага в 30-120, но е 36 долара и така или иначе не мога да я намеря, а и няма да платя толкова. В други новини китайците продават D-meth в Alibaba за $100/g

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Надеждни ли са продавачите в Alibaba? Мога ли да го изпратя в САЩ?

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Но какво да кажем за неволите при извличането

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Какво е казал някой има смисъл от супер гак Защото колкото и добре да изглеждаха екстракциите на някой, когото срещнах И (той/тя) ги направи всички .направо да е направо да е, Този, който използва активен въглен и хранителен стартч, буквално Всяка екстракция на няколко различни марки псевдо. 24, 12, red hots..

Всичките излязоха глупости.

Сега това, което мога да кажа, е, че споменатият човек никога не е опитал нито едно от хапчетата allegra d или такива хапчета, само walfed или маркови sudafed

TTL

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
"Работя здраво за парите си, мисля, че заслужавам да мога да ги харча за това, което избера, но докъде стигна този свят, че независимо колко пари имаш, не можеш да си купиш дори приличен продукт."

може би те просто се страхуват, че сме в състояние да правим толкова много неща чрез (аз го наричам плъгини, защото за кратко време разширява тази възможност, като в браузъра, така да се каже) и може би още по-лошо за тях би било, ако повече хора след това също започнат да поставят под въпрос системата и след това осъзнаят какви са банда маймуни с пистолети и вратовръзки и чрез това, че след това са забелязали, разбира се, също се отвърнат от тези "фетиш прави маймуни в сиви торби за боклук".

мисля, че това е най-големият им страх.

spunsolo

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Не разбирам защо продължавам да виждам постове за това, че не мога да използвам хапчета заради гак лол има хапчета, които работят прекрасно... и много полезно. Същият процес като преди 20 години lol