Мога да обещая, че ще помогна, тъй като ми се наложи да изучавам подробно барбитуратите и да знам ефектите на някои от тях, които имах възможност да приемам, както с добри, така и с лоши последици (това е индуктор на чернодробни ензими, който кара всички останали лекарства да се метаболизират супер бързо). Изглежда, че тревата е изключение веронал (диетил на С2 на малоновата киселина, от която е направена). Така че трябва да се захванете с химия и да получите 2-заместения диалкил маланат, който ще реагира с карбамид като в YouTube или по-добре, мисля, че ChemPlayer, който можете да намерите на bitchute има видео за тази реакция (той е брилянтен и всичките му видеоклипове могат да ви научат на много химия). Аз имам магията да мога да правя сигма поръчки по доста скромен и чист начин. Малоновият естер Може да не е дирректно достъпен, но със сигурност 2-халогенираните ще бъдат, а приготвянето на това, което ви трябва, е просто лабораторно. Първо се запознайте с химията им, след това потърсете естера в sigma-Aldrich/ Merck и после се свържете с мен. Наздраве!