• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Bratislava Клонирани CC

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Има ли някой опит или доказан доставчик на клонирани карти, които са работили в банкомати? В Словакия има много съобщения за големи тегления на пари в брой от чужди карти, така че ако всички можем да си помогнем по този начин, защо не.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
В днешно време , транзакциите с двустепенна проверка, така че мисля, че клонингите служат за друга цел, но може и да греша

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Но тук става дума за карта, която пъхате в машината, поставяте в нея ПИН кода си и изваждате париһттр://.... 2F не съществува там

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Така че не разбирам причината за продажбата, когато можеш да получиш повече, като събираш, отколкото като продаваш или купуваш котка в чувал с дневно теглене на макс. 20 евро

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Котката в торбата обикновено е в почти всички случаи... така че случаят от миналата седмица, когато изтеглиха 150 хил. лв. от сметката, беше голямо чудо и те не издават такива услуги

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
моето мнение за клонираните КС е, че е сложно и технически трудно. четох за това известно време, но осъзнах, че може би греша, но за да клонирате карта и да теглите пари от нея, ви е необходим софтуер (софтуер за запис на EMV чип четец), който ще запише откраднатите данни от чуждата КС на чисто нова карта. с чип и магнитна пружина такъв софтуер има само за банките и струва около 30 хил. намерих на ДНМ разни продавачи, които предлагат такъв пиратски софтуер за 1 хил. но навсякъде се натъкнах, че са измамници и че такъв пиратски софтуер не съществува има само оригинален лицензиран софтуер, който се предлага за регистрирани фирми.
Едно време беше възможно беше по-лесно защото данните (tarck1-3) необходими за записването се съхраняваха на магнитната пружина на картата но от както са новите карти с EMV чип е по-сложно но не е невъзможно трябва да знаеш как да го направиш а аз не съм видял това.
за да получите данните от чужда карта ви е необходим скимер и фалшив кийлогър или мини-шпионка, поставени на банкомата, насочени към пина на клавиатурата, за да запишат пина, има много продавачи на това устройство, но много от тях са измамници това е риск един от тях е https://t.me/SKIMMINGpARTs
но също така прочетох, че това е измама, но може да е фалшива следа от конкурент, не знам.

Определено си заслужава да се проучи лично аз мисля, че винаги ще има хакери, които ще могат да използват финансовата система.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Но той чете само основната информация на картата, а криптираната информация не ви дава възможност да се запознаете с нещо толкова бързоһттр://.....

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Отдавна спрях да се доверявам на телеграмни групи, макар че имам опит с по-ранни банкноти, при които бях измамен от самия пазар - Metaversemarket ... днес, за щастие, не работи (а аз си мислех, че вече съм на чисто, когато минава през ескроу), докато най-накрая не прочетох, че истинските майстори от Калабрия са били арестувани преди няколко години и излежават присъдата си .... въпросът е дали има някой в Европа, който е в състояние да отпечата банкноти, които да преминат поне основните тестове като UV и перо ...

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Казват, че всичко, което звучи твърде добре, за да е истина, вероятно не е вярно, дори и при клонингите от моя опит не съм открил нито един продавач на нито един Fore,Market, който да продава Легитимни клонинги. Освен това се казва, че е почти невъзможно да се направи такова нещо в Европа, защото имаме много по-строги мерки за сигурност от САЩ (клонинги, измами). Аз лично се добрах до информацията от една словашка карта и Obcianski засега още не съм направил нищо с нея но ако някой се интересува мога да ви информирам по-късно как се получи. Аз имам този опит с Клоновете ако някой има друг опит "Назор" ще се радвам да го прочета.

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
skuste sa pozrieť na nove forum Libre Forum možno tam niečo najde ohladom skimmingu,carding atd

http://libreeunomyly6ot7kspglmbd5cvlkogib6rozy43r2glatc6rmwauqd.onion/welcome