Здравейте на всички, аз съм нов тук. Би ли могъл някой от вас, които имат опит, да сподели с мен и с други, които се интересуват, някакъв добър и ефикасен метод за производство на този прекурсор на ефедрина в домашни условия? Разполагам с бензалдехид, дрожди, меласа и кофа за алкохолна ферментация. От известно време събирам информация, преведох на моя език един патент (US6271008), както и някои други изследвания, любопитен съм за този процес, за съжаление не съм запознат с този усъвършенстван химически код, обичам, когато знанията се дават ясно, а повечето от тези изследвания са написани на езика на учените, трудно е да се докопаш до конкретна, последователна информация, а не бих искал да объркам нещо, като направя нещо неточно, затова моля опитните в този метод да ме водят като разбиращ родител за ръка стъпка по стъпка. Вярвам, че това може да бъде опростено в инструкции в подобен стил (предпочитан примерен шаблон):
За да получите 100 г фенилацетокарбинол (по метода на биотрансформацията), трябва да:
1) Добавете х милилитра/грама меласа в кофа, след което добавете (х) грама дрожди
2) След 24 часа добавете (х) милилитра/грама бензалдехид
и т.н.
Можете ли да ми помогнете да попълня тази инструкция по точен начин, така че да послужи на мен и на други хора, които се интересуват от производството на l-PAC в бъдеще? Или съм пропуснал някоя тема, която лесно би могла да ме насочи към решението? Помогнете ми да опростя тази енигма. Поздрави!
За да получите 100 г фенилацетокарбинол (по метода на биотрансформацията), трябва да:
1) Добавете х милилитра/грама меласа в кофа, след което добавете (х) грама дрожди
2) След 24 часа добавете (х) милилитра/грама бензалдехид
и т.н.
Можете ли да ми помогнете да попълня тази инструкция по точен начин, така че да послужи на мен и на други хора, които се интересуват от производството на l-PAC в бъдеще? Или съм пропуснал някоя тема, която лесно би могла да ме насочи към решението? Помогнете ми да опростя тази енигма. Поздрави!