метамфетамин голям среден мащаб ръководство за готвене

valentinosmk4l!

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Любителите, които искат да усвоят техниките на големитеСредномащабно производство на метамфетамин от истински професионалисти с бърза и удобна за начинаещи настройка/рецепта с най-високи/най-чисти добиви, както беше казано в началото Аз съм аматьор, приемам го леко, макар че с правилните насоки и знания от някого аз съм много БЪРЗО учащ се, който обръща внимание на и прилага всеки преподаден детайл Аз обичам да уча правилния начин стъпка по стъпка, дори ако е по-труден от вашия опростен начин на метода, защото за мен е по-лесно да кажа къде може да съм направил нещо погрешно или кои части от метода мога да променя, за да изглеждат най-добре за мен. всякакви съвети за методи или видове оборудване няма значение дали е купено от магазина или е направено от самия него съм отворен за всички предложения търся настройка за 10-15 кг седмично някакви познания относно количествата на всеки хламидален продукт, необходим за този размер и операция Каква е началната цена от химикали до оборудване, необходимо за този вид операция Очевидно е, че имам мини версия на моята настройка за тестване на партиди, преди да стане толкова голяма, а също и преди всяка голяма партида за тест, преди да направя голяма партида от това количество, докато практикувам Искам да се събере и по-голямата настройка. Благодаря предварително на всеки, който желае да ми даде част от знанията си.