Аз съм сравнително нов тук, така че ме поправете, ако греша, но това до голяма степен изглежда като несериозен проблем. Когато потребителите започнат да сключват съюзи и да отправят заплахи или да се опитват да набират хора за своя "клан", или да се организират по този начин, тогава някой трябва да се намеси и да ги накара да го отведат някъде другаде. Ако някой иска да нарече себе си нещо, което някой може да сметне за обидно по злонамерен начин, той само проектира собственото си невежество. Кой е дискриминиран? Всички ние сме толкова анонимни, колкото изберем да бъдем. Тук на всички е предоставена една и съща възможност. Ако не ви харесва, не сте длъжни да се занимавате с тях. Ако не се отнася за вас, оставете го да мине. Ако наистина ви притеснява толкова много, може би имате нужда от малко по-дебела кожа.
Как ще изглежда това в някоя новинарска статия? Този сайт до голяма степен е фокусиран върху дейност, която повечето хора няма да разберат или харесат, независимо дали сме политически коректни или не. Смятам, че този манталитет е продукт на десетилетия културна подривна дейност от страна на медиите, училищата, развлекателната индустрия, политическата сцена и т.н. Необходимостта да се застъпим за хората, които не могат да се "защитят" сами. Ако това не е "привилегията", за която говорят, не знам какво е. Идеята, че някой се е справил толкова добре, че има времето и енергията да се бори за всички, които нямат тази "възможност" - малцинствата. "Трябва да се върнеш в училище" е типът отговор, който очаквам да чуя. За какво? Критична расова теория или обучение за чувствителност към ЛГБТ? Или за да бъда подложен на лицемерието и двойните стандарти отново и отново? Говорейки за себе си, предполагам, че съм твърде глупав, за да възприемам необходимостта да се налага да бъда харесван или приеман от всички. Отдавна съм свалил този товар.
Не се сблъсквам с твърде много глупави националисти. "Нео-нацистите" и този тип компания, от друга страна, са от друга порода. Съвременното левичарство, са повече или по-малко склонни към същия фанатизъм - само че вместо нетърпимост, вие ТРЯБВА да толерирате цялата дегенерация и мръсотия, иначе сте "расист, нацист, хомофоб и т.н." Не е нужно да си гений, за да видиш какво не е наред със света и защо. Иска ми се да мисля, че повечето от нас са се озовали тук, защото са "извън закона" - това не означава, че сме непременно лоши хора. Означава, че не позволяваме на други хора да решават как да живеем живота си. Че не се страхуваме да бъдем себе си, каквито и да сме. Познавам себе си много добре и се чувствам много добре в кожата си. Когато се опитвах да бъда такава, каквато си мислех, че всички искат да бъда, се мразех, бях шибано нещастна. Политическата коректност и организираната неоправдана омраза са две различни неща. Изгледайте филма "Гран Торино" с Клинт Истууд, ако не ви е прекалено тежък...
Да обобщя: "Може да не съм съгласен с това, което имаш да кажеш, но ще умра, борейки се за правото ти да го кажеш".
PS, да, трябва да си намеря работа.