за 10g 2B4M, аз сложих 20ml метиламин 40%, но просто си спомням, че моят продавач ми каза, че метиламинът не е 40%, а малко по-малко, защото го е направил за мен (ако четете това, благодаря ви отново !), така че може би трябва да сложа 25ml, не, имам само изгаряния в очите (дори когато нося очила, като ски очила, но за химия и маска също (ABEK1), но не е 2 в 1, а 2 различни продукта, плача много на следващия ден, но 2 дни след това са нормални) мравки, това е всичко, нося ръкавици и костюм 3M
Мястото, където правя 4MMC, е таванът ми и оставям прозореца отворен през нощта, така че е студено. Може би реакцията не е достатъчно гореща ..? Имам нагревателна плоча, така че мога да направя гореща водна баня и да сложа вътре бутилката, съдържаща 2B4M/M40/DCM, за да започна реакцията, но не мога да видя температурата, така че...
Имам и друг въпрос: когато сложа HCl и ацетон в моята свободна база 4MMC, мога да бъркам няколко минути и да филтрирам или трябва да я сложа във фризера? Защото, когато слагам ацетон, виждам скалите на 4MMC и те са много много бели, така че може би мога да го направя?