Следващата лаборатория, разбита през тази година 4mmc

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
страхотно вдъхновение! използвали са канабис growtentsһттр://..... badabing! благодаря за публикацията !!! никога не съм се сещал за това...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Тенденциите за отглеждане на трева са гадното нещо за собствената ви лаборатория, то ви спасява задника (или по-скоро пода), когато разлеете киселинни неща... говоря от опит :D
Освен това покрийте помещението с дебело фолио и можете да сте сигурни, че няма да оставите следи, когато решите да разкарате операцията си

View previous replies…

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Уважаеми г-н KokosDream(готин ник) Благодаря за коментара ви! Прав сте и разбира се, че това не е най-добрият избор за да речем дългосрочна лаборатория. по-скоро мисля за това да проектирам Лесно за поставяне в множество кратко използвани ориентирани пространства за само малко прикриване на първото впечатление и изграждане на лесно заключено и покрито пространство в рамките на определено пространство. Което също така е лесно да се демонтира. така че да кажем, един партиден проект, сглобяване всичко, което трябва да направите нещо си завърши мисията демонтиране и напускане

За фолиото благодаря за съвета! знаеш, че и аз малко експериментирам с LED СВЕТЛИНА и отглеждам растение. LED срещу старото натриево осветление е, че осветлението е, че LED просто се спуска и не се влияе от никакви условия, които ви принуждават да имате уловите светлината, която губите. недостатъци Че растенията растат и дават различен добив, тъй като отстрани и отдолу не получават достатъчно светлина. мислехме да експериментираме с огледала на пода и отстрани, но разбира се, тежкото фолио може да бъде вариант, но не знам как работи с отразяването на съюзния спектър светлина, но така или иначе благодаря за вдъхновението, което мога да опитам в съвсем различен проект

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
ако се намирате в сравнително топла страна, 18°C, тогава синтезът на 3/mmc apvp bk mdma може да се извърши в гората за 2 часа от началото до края, т.е. до mmc hcl и pvp hcl.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Харесва ми твоят начин на мислене... имам форест и всички останали неща... само не и ефикасния опит все още... в процес на разработване е..

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
За дългосрочна лаборатория това определено не е най-добрият вариант, това е вярно!
За операции, които се движат от място на място, е!

Успех в начинанието ви с плевели