Уважаеми г-н KokosDream(готин ник) Благодаря за коментара ви! Прав сте и разбира се, че това не е най-добрият избор за да речем дългосрочна лаборатория. по-скоро мисля за това да проектирам Лесно за поставяне в множество кратко използвани ориентирани пространства за само малко прикриване на първото впечатление и изграждане на лесно заключено и покрито пространство в рамките на определено пространство. Което също така е лесно да се демонтира. така че да кажем, един партиден проект, сглобяване всичко, което трябва да направите нещо си завърши мисията демонтиране и напускане
За фолиото благодаря за съвета! знаеш, че и аз малко експериментирам с LED СВЕТЛИНА и отглеждам растение. LED срещу старото натриево осветление е, че осветлението е, че LED просто се спуска и не се влияе от никакви условия, които ви принуждават да имате уловите светлината, която губите. недостатъци Че растенията растат и дават различен добив, тъй като отстрани и отдолу не получават достатъчно светлина. мислехме да експериментираме с огледала на пода и отстрани, но разбира се, тежкото фолио може да бъде вариант, но не знам как работи с отразяването на съюзния спектър светлина, но така или иначе благодаря за вдъхновението, което мога да опитам в съвсем различен проект