Question Изключване на газта в една тенджера

cnasty1988

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
аз съм сравнително нов в действителната ръка на аз правя изследвания от години това е моята трета реакция и когато създадох моя газ, за да отделя мета от разтворителя, имаше кафяво масло в ботома, което отделих, но не мога да го накарам да кристализира може ли някой да помогне

PseudoMicroGravity

Don't buy from me
Resident
Reaction score
40
Не знам какъв вид разтворител използвате и следователно не знам дали е по-тежък или по-лек от водата, но ми се струва, че има голяма вероятност да сте замърсили разтворителя с влага от газовата бутилка! Особено когато използвате муриатна киселина и алуминиево фолио, за да генерирате сероводородния газ, се отделя и много топлина. Това бързо нагрява разтвора на киселината в газовата бутилка и го кара да се движи нагоре по маркуча заедно с газа под формата на пара. В момента, в който тази влага попадне във вашия разтворител, тя абсорбира всички метамфетамини, които вече сте утаили. НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИЩО НА ДЪНОТО НА ВАШИЯ РАЗТВОРИТЕЛ, КОГАТО ГАЗИРАТЕ, ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ТОВА!!! Можете да помогнете да се уверите, че при отделянето на разтворителя няма случайно да попаднат водни капки, като прелеете разтворителя през купчина от няколко филтъра за кафе. След това, след като се уверите, че няма капчици, плаващи на върха или на дъното на вашия разтворител, сте готови да газирате. Един от начините да се уверите, че в маркуча ви няма влага, е да 1. Използвайте сярна киселина и каменна сол, за да генерирате газ, тъй като реакцията не е толкова екстремна и произвежда много по-малко топлина, или, ако използвате солна киселина и алуминиево фолио, можете да напълните голям широк

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Мурската киселина и алуминиевото фолио не работят 😑 Al+HCL --->AlCl+2H водороден газ, а не хлороводород, ако алуминият не улавяше хлоридния йон, нямаше да има реакция. Вероятно обаче е вода

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Какъв е бил вашият разтворител? Изсушихте ли газа? С какво направихте газа? Вероятно е била вода, защото ако не изсушите газа, той има известна влага в себе си и в зависимост от разтворителя би потънал на дъното. Ще трябва да изпарите по-голямата част от него, за да се кристализира, защото метамфетаминът е много разтворим във вода.

fcx13

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Помощ Имам същия проблем.
Откакто спрях обгазяването, прахът отново се разтопи. Какво трябва да направя? Сега е в студен ацетон.

Attachments

• vmHPdCUcOn.jpg
    vmHPdCUcOn.jpg
    1.1 MB · Views: 27
  • gFP5UXbmAd.jpg
    gFP5UXbmAd.jpg
    985.4 KB · Views: 32

abbalabba

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Интересува ме Какъв е най-добрият и най-естествено сух начин за генериране на сух газ хлороводород, различен от сярна асид на NaCi

Дали живачните соли произвеждат HCI газ, докато амалгамата е в просес с алуминий И какво става с NaOH + H2O и алуминий дали този процес преработва хлоридния йон