Не знам какъв вид разтворител използвате и следователно не знам дали е по-тежък или по-лек от водата, но ми се струва, че има голяма вероятност да сте замърсили разтворителя с влага от газовата бутилка! Особено когато използвате муриатна киселина и алуминиево фолио, за да генерирате сероводородния газ, се отделя и много топлина. Това бързо нагрява разтвора на киселината в газовата бутилка и го кара да се движи нагоре по маркуча заедно с газа под формата на пара. В момента, в който тази влага попадне във вашия разтворител, тя абсорбира всички метамфетамини, които вече сте утаили. НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИЩО НА ДЪНОТО НА ВАШИЯ РАЗТВОРИТЕЛ, КОГАТО ГАЗИРАТЕ, ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ТОВА!!! Можете да помогнете да се уверите, че при отделянето на разтворителя няма случайно да попаднат водни капки, като прелеете разтворителя през купчина от няколко филтъра за кафе. След това, след като се уверите, че няма капчици, плаващи на върха или на дъното на вашия разтворител, сте готови да газирате. Един от начините да се уверите, че в маркуча ви няма влага, е да 1. Използвайте сярна киселина и каменна сол, за да генерирате газ, тъй като реакцията не е толкова екстремна и произвежда много по-малко топлина, или, ако използвате солна киселина и алуминиево фолио, можете да напълните голям широк