БЕЗОПАСНО ПОРЪЧВАНЕ

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
В тъмната мрежа имаме толкова много възможности къде да купим каквото и да било. Но въпросът е колко възможности имаме при доставката.
Разбира се, можете да използвате домашния си адрес (за което не ми се иска да мисля) и някои пунктове за получаване. Какво друго?:unsure:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Мъртви капки, опитайте се да купувате само мъртви капки, ако това е възможно. В противен случай ще се появят задници като инкогнито маркет, които ще започнат да ви изнудват.

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Благодаря за бързия отговор:sneaky:

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Но мъртвите капки не работят никъде.. Така че, ако искам Мъртви капки в Чешката република, това може да зависи от доставчика, нали?

View previous replies…

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Да, необходимо е да работим с местни доставчици. Мъртвите капки са безопасни, бързи и възможно най-удобни за всички участници.

fosties

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Не знам дали учебникът "Мъртва капка" покрива това, но трябва да търсите апартменти, в които никой не живее. Например rbnb, апартаменти под наем/продажба и т.н.
Ако u е необходима допълнителна информация, просто попитайте.

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
интересно. ще помисля върху това. Не го отхвърлям.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
PGP също трябва да е ваш приятел, ако не можете да избегнете изпращането му на адрес. Никога не се доверявайте на пазари с вградено криптиране. Криптирайте поверителната информация сами със собствено приложение

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Miner21....... разкажете ми повече за това, което имате предвид за "PGP", моля. Какви други възможности има за обсъждане. Няколко пъти съм изпращал лекарства по пощата до дома си, защото не знаех какво друго да направя. Неотдавна изпратих наркотици по пощата до дома на един приятел. В моя район на света няма мъртви капки, за които да знам. Току-що прочетох за това, че някой е изпратил пратка до празна къща, но след това пратката не е била доставена и по същество е била загубена. Така че има известен риск. Очевидно нямам нищо против да поемам риск, имам предвид, че се движат много пощенски пратки. Просто се чудя дали не пропускам някое очевидно решение. Като VPN за OpSec е лесно, просто го направете. Tor е лесно, просто го направете. BTC е лесно, просто го направете. Анонимната нерегистрирана електронна поща е лесна, просто го направете. Monero е малко по-трудно, но си заслужава, просто го направете. Преминавам през всичко това, а след това го изпращам по пощата до дома на приятел и съм на една степен от това да бъда заловен. Това е основна слаба точка в плана ми. Какви идеи имаме ние?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Така PGP ви защитава от това трети страни да виждат информацията ви. PGP означава доста добра защита на личните данни. По принцип вие и друго лице разменяте ключове, така че да можете да декриптирате съобщенията помежду си и никой друг да не може да декриптира вашето съобщение без вашия ключ. Kelopatra и GnuPG са добри приложения. Прочетете за това и се върнете с въпроси или ако имате нужда от практика.

Имал съм пакети, които са отивали и при приятели. Стига те да знаят, че получавате нещо и да не са от хората, които крадат наркотиците ви, ще се получи.

Не знам по-добър начин, отколкото да го изпратите до дома си или до приятел. Може би, ако имаш фирма, до която можеш да изпратиш? Не препоръчвам пощенска кутия обаче, тъй като тя не е на вашия имот, както и в правителствена сграда

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Така PGP ви защитава от това трети страни да виждат информацията ви. PGP означава доста добра защита на личните данни. По принцип вие и друго лице разменяте ключове, така че да можете да декриптирате съобщенията помежду си и никой друг да не може да декриптира вашето съобщение без вашия ключ. Kelopatra и GnuPG са добри приложения. Прочетете за това и се върнете с въпроси или ако имате нужда от практика.