Miner21....... разкажете ми повече за това, което имате предвид за "PGP", моля. Какви други възможности има за обсъждане. Няколко пъти съм изпращал лекарства по пощата до дома си, защото не знаех какво друго да направя. Неотдавна изпратих наркотици по пощата до дома на един приятел. В моя район на света няма мъртви капки, за които да знам. Току-що прочетох за това, че някой е изпратил пратка до празна къща, но след това пратката не е била доставена и по същество е била загубена. Така че има известен риск. Очевидно нямам нищо против да поемам риск, имам предвид, че се движат много пощенски пратки. Просто се чудя дали не пропускам някое очевидно решение. Като VPN за OpSec е лесно, просто го направете. Tor е лесно, просто го направете. BTC е лесно, просто го направете. Анонимната нерегистрирана електронна поща е лесна, просто го направете. Monero е малко по-трудно, но си заслужава, просто го направете. Преминавам през всичко това, а след това го изпращам по пощата до дома на приятел и съм на една степен от това да бъда заловен. Това е основна слаба точка в плана ми. Какви идеи имаме ние?