New pmk has a blocking agent. (Like a wax). Does anyone have a method for removing it?
T Thatdump Don't buy from me New Member Joined May 8, 2022 Messages 3 Reaction score 0 Points 1 May 8, 2022 #1 Новият pmk има блокиращ агент. (Подобно на восък). Има ли някой метод за отстраняването му?
T Thatdump Don't buy from me New Member Joined May 8, 2022 Messages 3 Reaction score 0 Points 1 08 May #2 Започва се с пмк на восък. Но в него има блокиращо вещество.
Marvin "Popcorn" Sutton Expert Joined Jul 25, 2021 Messages 195 Reaction score 312 Points 63 10 May #3 Вашият PMK е смесен с някакво вещество? Кажете ми откъде идва този PMK и има ли някаква информация за състава?
Вашият PMK е смесен с някакво вещество? Кажете ми откъде идва този PMK и има ли някаква информация за състава?
T Thatdump Don't buy from me New Member Joined May 8, 2022 Messages 3 Reaction score 0 Points 1 19 May #4 Той е снабден с предварително смесени блокери в него. Изходният материал е като восък. Не съм сигурен какъв е блокерът. Продуктът идва от Китай. Бих искал да знам какво слагат в него като блокер
Той е снабден с предварително смесени блокери в него. Изходният материал е като восък. Не съм сигурен какъв е блокерът. Продуктът идва от Китай. Бих искал да знам какво слагат в него като блокер